朗屏,柴灣興華,美孚,大窩口,有睇過領健中醫嘅絲打小心!

260 回覆
370 Like 10 Dislike
乳房問題可能
澤哥有料👍👍👍
有間有埋物理治療師專責物理治療,細間啲就針灸熱敷電療,總之都係有個床位比你,30分鐘咁上下。

原先該中醫師名牌已被診所移除,診所網頁該醫師資料亦遭刪走,另外網頁上該醫師主理嘅 YouTube 影片圖案連結仍在,不過短片已在 YouTube 下架。

目前起碼阻止到該醫師以奇華方式繼續令到其他應診可能陷入恐慌。

在此我繼續呼籲,如果你同樣受過該中醫師非一般手法治療,希望你挺身協助警方調查,彰顯公義。
俾公司即炒

有冇同事出黎現身說法 分享下澤哥為人會唔會係誤會
樓主已經放棄左公義
我響度呀。

而家身份比較敏感,咁既然新聞出咗,應該會有好多人幫手作証以還佢清白。

最重要係我得知事件果日,佢仲可以預約同應診,而新聞話某女事主5月頭報警嘅,竟然去到早幾日出咗新聞,間診先做野停佢職,呢段期間內佢仲睇過幾多人呢? 診所有客人報警,涉及風化案件,呢間公司唔係唔撚知呀?

而家起碼阻止咗可疑事件繼續發生先。

繼續呼籲,如果有睇過佢,或者警察聯絡你,唔使怕,挺身出黎作証。

唔好諗住睇過一次半次,你唔會咁唔好彩。
以我所知佢攞到牌正式行醫3年有多,呢個「做記錄嘅奇怪習慣」至少有2年,你係極之絕大可能已經被記錄。
下 遮係佢公司一直知道佢涉及呢d 案件,一直冇理 繼續俾佢睇病診症呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞