朗屏,柴灣興華,美孚,大窩口,有睇過領健中醫嘅絲打小心!

260 回覆
370 Like 10 Dislike
簡短版,當中一位鐘暐澤男中醫師,治療時,疑似使開姑娘,再用手提電話偷拍。 而家有客報咗警,重案組已經調查緊,而佢電話入邊亦搵到好多女病人私密部位嘅相。

以下detail 啲講講:

我太太之前去做過三次針灸,其中兩次係一位叫 鐘暐澤 嘅男醫師負責,第一次就係趴住瞓低嘅,第二次正面施針時係閉目嘅,兩次唔同部位嘅衣物都拉到比實際需要低,我太太就感到有啲奇怪,第二次突眼擘大眼,望到該醫師攞住手提電話唔知做乜,醫師察覺到就同我太太講「做啲記錄」。 由於感到有啲不安,我太太之後就冇再去,當時亦冇同我講過,相信後尾佢都淡忘咗。

尋日我太太收到警署重案組電話,向佢查詢係咪去過搵呢位中醫治療,因為有人報警,懷疑佢偷拍,該醫師手提電話入面有大量私處/重要部位嘅照片,希望我太太會去落口供,如有需要可能要求佢出庭作證。 同時我太太睇返 WhatsApp ,呢位鐘醫師上星期 send 過訊息比佢,大概係轉咗新 number 之類,可能佢原先部電話已經比警察扣留咗做證物。

基於怕事同埋冇好似乜實際損失,我太太本身唔太想去,不過我哋相討後已經有共識,我會陪佢去落口供同出庭,因為如果屬實,相信受害人數量唔少,呢啲敗類係唔應該姑息,希望有類似經歷嘅人一齊出嚟指證佢。

當然我冇讀過醫,如果係我孤陋寡聞誤會咗你,鐘暐澤中醫師,Sor9ly,不過下次影我老婆粒 Lin 同臀部時麻煩講聲先。

呢個應該係佢個人 Facebook
https://www.facebook.com/andrewchung.wc?mibextid=LQQJ4d

我有睇過佢
中文名應該係

鐘瑋澤

唔好意思打文時對住 Chung Wai Chan 譯。
有冇針灸/或者其他治療? 如有madam 可能都會打比你。
冇所謂啦,你係阿叔
咁仆街
讀咁多書做婦科就係為左呢D架喇
鐵證如山
推爆條垃圾 搞彎中醫業界
擺明係啦 成個連登咸濕佬咁
咁沙pot,仲update新number畀你老婆知
推上東張
為興趣讀書返工
奇怪係呢幾年開左好多間連鎖中醫診所,請好多好後生讀中醫嘅,我自己都睇過幾次痛症方面,每次都游說我做物理治療同針灸,但係斷唔到尾嘅。
可能阿叔都啱
我係男, 都有可能比佢偷拍 #METOO
咁我老婆要出鏡喎,佢未必肯啦。
出 post 佢就同意嘅。
該醫師手提電話入面有大量私處/重要部位嘅照片

呢d 中醫都好睇
好多都係北上讀完書 再返黎cap 牌
點解睇中醫咁on9
推上東張,無良中醫偷拍人妻裸照
咁似林作既
年幾前啦
成人比佢針同推拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞