[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (280)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
烏柏美卡奴
菲律賓都得 香港唔得
天下無不散之筳席,做咗5年半同事嘅「蘇雞」蘇肇朗,喺周三(19日)Last day咗喇。喺呢5年半入面,「蘇雞」除咗係港超聯直播講波嘅鋼膽之外,仲有幫手講甲一同世界盃外圍賽,亦試過幫手主持帆船、水球、田徑、游水、排球、羽毛球、乒乓波、拳擊同柔道嘅直播。另外,大家喺《彩報》網站或者投注站睇過嘅片,好多都係佢經手製作嘅。佢外表有啲串77,但實際係一個好盡責同對工作好有熱誠嘅好同事嚟。「蘇雞」,感謝一直以嚟嘅付出,唔該晒你✌

「蘇雞」嚟緊會繼續活躍喺體育圈,大家記得繼續睇佢嘅fb page 蘇雞 - 蘇肇朗 Sochick ,同 yt Channel: https://youtube.com/@sochick4464?si=snqx5w3-GErWhoiR 呀!
日本高校籃球隊眾籌打全國賽 最強球員鏡頭前黑晒面
https://lih.kg/3722691
日本仔都要眾籌
冇財團個d高校間間都要問街坊籌期
留隊吧即時
郭崇毅都外流過歐洲聯賽啦
外表有啲串77

邊個寫㗎
打入甲子園都要
套下勀上球兒有講
邊個比蘇雞串過
黑龍波?
去甲子園駛費好大, 公立真係唔一定有太多budget
真 成隊人去住酒店 咁早起身打
酒店、飲食、新幹線
thank you and good bye
仲要包埋啦啦隊, 個度又最少幾十個人
就算私校
11年前爆冷贏足球全國賽冠軍隊鵬翔都要揾街坊籌旗
因為大雪delay咗比賽 無錢比delay果期d使費
on.cc東網
Out:蘇肇朗、陳海雯
鋼膽係咪鐵膽既升級版
江忠德。
世界排名-國家
▼第1檔
17-日本
20-伊朗
22-韓國

▼第2檔
23-澳洲
35-卡塔爾
55-伊拉克

▼第3檔
56-沙特阿拉伯
62-烏茲別克
68-約旦

▼第4檔
69-阿聯酋
76-阿曼
81-巴林

▼第5檔
88-中國
95-巴勒斯坦
101-吉爾吉斯

▼第6檔
110-朝鮮
134-印尼
137-科威特

6月27日會進行第3階段分組抽籤,第3階段外圍賽將在9月展開,共有10場比賽至明年6月為止。2026年世界盃決賽週隊數擴大至48隊,亞洲區名額亦增至8.5席,第3階段三個小組的首、次名球隊獲得世界盃參賽資格,小組第3、4名球隊會進入第4階段。
睇好烏茲別克入決賽週
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞