邊位明星明人死左曾經令到你好唔開心

682 回覆
345 Like 15 Dislike
MJ
naya rivera
好鐘意佢係glee入面既角色,好鐘意佢唱既歌
柳爺
金鐘鉉 文彬
每逢聽the endless tale 就會眼濕濕
人大左真係開始信命,佢唔想死但個天好似點都要佢死咁款
好想知結衣同志田未來收到消息嗰刻咩心情 新聞佢哋自己平台又冇講
無鐘意過佢,但聽到佢死好震撼,個best frd好鍾意佢,但佢意外過咗身,無幾年kobe就意外走咗。
好似⼀啲身邊嘅事、人同回憶都慢慢離開,當日聽kobe咁死就係難過
開咁多場,俾間公司同個所謂醫生害撚死
講個冷門少少先

Pay Money To My Pain 主音K

https://youtu.be/0TyH0srl2vQ?si=4fGAZRShkago81zS
Christina Grimmie
Same
Kobe
Same here. 感覺上好人無好報

另外一個是香港足球員蔣世豪。我不算佢fans, 但得知佢自殺身亡,知道果刻唔係好接受到
隊band 無咗佢,好似無咗靈魂咁。
艾斯
呢個真
激到喊
三浦春馬
ok仔
呢個係神嘅安排,上帝玩很大
唉 睇唔到佢跳舞
英女王
肥姐
哥哥 梅姐
坂本龍一
本身佢首Merry Christmas Mr. Lawrence實在太紅。好耐以前聽咗一次覺得都係啲番梘歌,跟住就一直冇再留意。

去到幾年前我開始玩黑膠嘅時候無意中喺white noise見到佢隻Async,先至了解到原來佢係electronics同合成器大師,仲搵返佢以前YMO嗰啲創作。到之後佢知道自己時日無多整咗個網上直播音樂會。見到佢彈返Merry Christmas Mr. Lawrence嘅時候個樣已經好瘦,但係仲係笑住咁樣彈住鋼琴真係好感動。

由細到大見到身邊啲人追星都唔知佢哋喺度做乜鳩,
直到我真係好欣賞呢個人整嘅音樂(加上到我真正認識佢嘅時候已經係佢人生最後幾年),公布死信嗰下個心真係沉咗。雖然我從來都唔識呢個人,但係佢離開咗呢個世界我都一樣覺得好可惜,因為佢已經唔會再有新嘅作品。

Btw, Async呢隻碟真係必聽呀各位ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞