邊位明星明人死左曾經令到你好唔開心

682 回覆
345 Like 15 Dislike
海味姐
九紋龍
林保全
Same…
喺屋企爆喊
盧凱彤
可米小子死左兩個成員
我負皮咗
Same same
靚仔 做戲又唔差
前途無可限量
真係好可惜
個陣時好記得搭緊巴士仲有講有笑
之後睇到依個消息忍唔住係巴士流眼淚

對於90後鍾龍睇日劇嘅人黎講,三浦真係有獨特嘅意義細個就睇14歲媽媽、戀空、Bloody Monday……就算佢大個左無以前咁紅(當然都好有討論度同多fans)但見到有佢名嘅新聞/新戲都會㩒去望下
Michael Jackson
反駁隊?
就讓我僞裝我嘴角不屑 讓孤獨乘以更孤獨的兩倍
董驃,黃霑
代表性人物
感覺後無來者
自從佢走左,到依家都冇睇過玩很大
你孤陋寡聞

Deftones樂隊貝斯手Chi Cheng

2008年11月4日,Chi Cheng在舊金山郊區遭遇嚴重車禍。車禍導致他陷入昏迷,並且花了近5年的時間才能慢慢恢復一些意識,但始終無法完全康復。

據報導,當時Chi Cheng正在回家的路上,突然失去了對車輛的控制,造成了單車撞擊事故。他當時頭部遭到嚴重撞擊,受到了嚴重的創傷性腦損傷。

經過長達數年的治療和康復,Chi Cheng一直處於半昏迷狀態,無法恢復到日常生活的自我照顧能力。雖然偶爾會出現一些進步跡象,但最終他沒能完全康復。

2013年4月13日,在經歷5年的艱難後,Chi Cheng最終在家人的照顧下離世,享年 42歲。他的意外離世無疑給Deftones樂隊和粉絲們帶來了沉重的打擊。
你班小眾哈台狗收皮啦

三浦春馬
陳僖儀 個陣sad左1日

我係喺佢死咗之後先有聽linkin park
佢哋係第一對今我入坑Nu Metal嘅Band
雖然我係喺佢死咗之後先有聽佢嘅歌 但係都感覺到好唔開心 RIP

Andre Braugher Captain Holt
王祖藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞