[Game 3] 2023-24 NBA季後賽討論區 (67)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
邊個cm 冇印象
鹿要安撫子母哥 有咩計
睇埋下年夾唔夾到就知trade係失敗定成功
其實佢自己都playoffshooting好差
好多空哂都炒
打完奧運要搞搞佢
點先算真正nba冠軍
1. 一定唔可以有格食格出現搞到某D隊出局
2. 對方一定唔可以有球員傷
3. 自己一定唔可以靠運氣
其實佢要單打都唔係問題,但下下step back 3炒粉真係好肉酸,Brown都識mid range妹下射下中距離啦
17勇 17騎 17刺 18勇 18箭呢度已經肯定5隊係今年塞上面
上面已經有個拎埋片黎prove
當佢係超巨 又唔夠勁
當佢係普通all star 年年一陣又講唔過
當球隊大佬又偏偏成日係隊友企出黎執佢屎
關鍵位想睇佢曼巴上身 就送to派膠
所以最後都係好難唔屌佢
其實大部分人都屌緊痰
不論公海又好 reddit又好
甚至d reporter訪問都要串一串佢
好難有少少落波, 一落得波又守得就係球星,
除非易傷 / 海鮮
恨鐵不成鋼
上年又on99輸熱火
其實咁多人屌佢一定有原因 自己好好反思下
而唔係要個教練出聲話大家只放大佢既缺點 睇唔到佢優點
22年輸勇已經夠on9
點肯定法
The ring won’t count
Every team was hurt
反而 jaylen brown 有d 味道
差D3-0 反杯
都係賭佢轉換環境後有機會回春冠軍果年
都係差啲
做唔到反cup呀嘛
未打之前好多人話西決嬴就CHAMP
段片其實係講緊佢唔係一文不值都有好大貢獻
佢一定唔係LBJ KD Kawai 個level
但其實我好少見正常塞迷話佢係MVP
通常都係屌佢唔stable
引戰另計
有killer 味
身為一個冠軍球隊大佬,打出黎嘅表現係唔可以接受
仲要連續2場Clutch time送大禮,好彩隊友兜到底
試下如果FOJ KOBE KD打到咁,唔做一世污點?
唔洗講到咁高tier
Embiid防守冇交足功課咩?
進攻choke咪又係要比人抽到爆
去到譚狗就全能型、球盲檢驗器
啡真係穩咗好多,上半場少出手下半場出嚟就take over 打返啲mid-range easy two
Randle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞