[Game 3] 2023-24 NBA季後賽討論區 (67)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
恭喜Luka 致敬Jerry West 輸波都有得拎FMVP
贏到冠理得你含鳩量大方少少俾人地討論下咪算
好似夫子講溜會逼你同佢玩clown festival. 你見tj 都爆到假期, 白, 點會估到榮叔3場爆得一場.
英雄都唔知點拆 好似越嚟越廢
塞呢邊咪又係小小碎步都吹 講到得牛有on9 call
反塞不願面對
屌左榮縮先啦
艇贏過bos 啦 果場可愛pg 認真守 守到啖同jb 傻仔咁款
可惜老啦 打唔到playoff 了
以而家同齡黎講成就已經高過所謂大佬既sga一大節
連foj cupcake25歲都冇罐
榮狗心理問題大D
無辦法
牛隊波就係咁樣砌
其他人唔識落波
調整都好難調整到d 乜
前題要唔傷,要求都幾高
守榮d單打對塞黎講簡單好多,成隊防守都好,又冇次次捉高佬出黎打,好幾次都見但打白同啡,而當值守唔到,都唔需要守到,加上塞捉佢黎黎打,打得多佢自己冇體力
exact7ly
今年d 對賽組合
對最後結果既影響比往年大
成個series雙J基本上話過就過
係有時最後finish唔到
但係上個series AE啲first step真係一個都過唔到
下下焗住pull up
所以我都唔知邊個廢
牛如有個Powell 射吓Corner 3 都好好多..
呢對牛究竟點蠃狼
邊個會唔知係por trade 俾佢
鹿 gm 唔諗單野trade 完會點咁on9 仲唔抵笑?

公海真係有班傻鳩自己思路窄 成日以己度人諗到醒過人

點討論
比起譚仔既無能
Luka呢啲成日攤手嗌foul係咁跌又回防慢仲更加乞人憎
表現唔好加脾氣唔好 講真抵輸啦
唔好漏咗潮人好冇最大受害者
年年都跛 艇迷應該都死哂心
牛仔差一個可以有少少落波又守得又有3分既三號位
考慮下換見頂
可以討論譚同邊個互換 塞都照champ
講經
大飛後半季跌到 本來仲話西岸頭4set死左
結果班老野臨playoff冇油
最大問題就係呢樣 咁多年嚟都仲係問題
即係解決唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞