巴基穆斯林挑釁丹麥人:10年後我們會消滅丹麥人 把這裡變成巴基斯坦人的天下

186 回覆
244 Like 9 Dislike
你估日本咩,佢哋無法學日文,所以日本咁少南亞人
香港依家連差佬,消防都唔少南亞人

淨係睇,深水埗,油尖旺,週街南亞佬,揸揸住架非法電動單車係公路橫行
甚至迹線行車,十字路口紅綠燈橫行,踩上行人路
好多差佬英文能力差,又欺善怕惡,唔夠膽捉佢地,縱容佢地知法犯法社羣文化

啲衝鋒車,交通警,見到都唔捉
遣例泊車,捉過馬路又咁落力,日日狂抄告票
就嚟好似美國啲黑人社區、以前九龍城寨咁
依家土瓜灣、元朗,有啲地方,一入黑好多香港人已經唔敢入去
如果你講馴服到唔敢搞事既話,中國先係世界唯一既the chosen one 喎
等睇向北約宣戰
其實吹棒希特拉既呼聲已經出現

呢家係睇左膠可唔可以censor 右翼
其實有d係無諗過融入香港社會
之前睇過一集唔知新聞透視定經緯線 講有個差婆係度出世長大 成3 40歲人連中文同英文都唔識睇同講 只係識佢地d差文 我就知佢地有d人根本無諗過要融入呢度
有時出街見到有d阿差渣電單車 係個車頭擋風玻璃寫住 "i love pakistan" 同加句d唔知中東定阿拉伯個d魔鬼咁既文字 我就覺得某d阿差根本無諗過呢度係佢個家
左東亞問題應該不大,因為左膠唔多
其實呢啲宗教好易對付
首先佢宗教入面果啲故事已經冇可能實現到嘅事情
基本上算係詐騙
第二樣佢地嘅規條咁多,是但搵啲國人專門四圍建立佢地唔做得嘅事情來做規定,好似法國咁果個教已經名存實亡。
但大部份主導呢啲勢力嘅都係獨裁者,呢啲人只係利用群眾情緒嘅組織,當佢地一轉玩法就會破綻大露
Sad natural selection
錯,係加劇歧視白人
NIMBY,選美就係要選變性、有色人種、癡肥
但你問我屌唔屌喎?I’ll give it a pass
響最撚嚴嘅丹麥做呢啲野
條友緊係唔想入籍
但何太們會逼你唱國歌洗你腦當你三等公民
但係Tiktok可以公然話最唔想唔Date Chinese,平時美國歧視亞裔冇後果,同樣咁歧視黑人已經社會死亡
土瓜灣就吹大咗
支持中共新疆集中營?
咪傻
難民轉頭就PR
英國都係
好多又叉都會掛原生國國旗
見過阿富汗,索馬里旗
自己查下
vacation photo
點會冇灣轉出個希特拉咩都有灣轉啦
禍根唔係全球化咩
啲包頭佬係自己地頭點強姦婦女虐待兒子都唔關其他人事啦
又想要人地啲油又唔想要人地啲移民
邊有可能
其實唔洗殺哂所有人
只要燒左本可蘭經
改改佢地啲信仰好似新教改革咁就可以
地球毒瘤之一
以色列殺穆斯林就得
中國殺就唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞