巴基穆斯林挑釁丹麥人:10年後我們會消滅丹麥人 把這裡變成巴基斯坦人的天下

186 回覆
244 Like 9 Dislike
Come fuck me
Rape me whatever you like
你所講嘅並不是民主自由制度,而是一個利用自我原罪主義去破壞民主自由嘅自毁法則,因為民主自由制度沒有捍衛、發展民主自由甚至阻止捍衛、發展民主自由的話那只不過是包著民主自由嘅外皮嘅穆斯林及社會主義嘅暗器
你講乜撚野呀講返廣東話啦
基督教/猶太教/同伊斯蘭教根本係世仇
耶同猶太教民間最多動口,甚少郁班穆斯林
伊斯蘭教個宗旨就係要消滅耶教同猶太人
唔同地方都大把襲擊案件

西歐班白左根本唔知道係一場宗教超限戰
扮𠹌曬慘滲透歐洲,然後搏命生
佔用所有社會資源,甚至犯法
唔趕返班友走西歐只會同中東同一命運
唔會
中國香港跟中國一樣係民族主義
其他種族嘅人就算拎咗身份始終都係外人唔會做到中國人
而且一定唔會畀外人做到政府高層
只係講緊自己係英國遇過既阿叉啫。英國南亞裔之多係香港人唔能夠想像既
問題係班蛔就連東亞國家見我地發展左都過去狂生丫嘛

香港都一早多謝張超雄,東涌有幾座都變左阿叉中東村
逸東村
係回族穆斯林
係呢度,回教係原罪啦
走去踢傑志已經要死全家啦 撚樣
以色列 同習近平
歐州班極右上左位,遲下會唔會學中共咁起集中營困晒班穆斯林再教育, 逼佢地食豬肉信天主/基督教!!
回狗人數好撚多 響歐洲好多城市都玩撚晒
丹麥睇黎要轉教阿薩神族,教下挑機果班劣等人做人
而家好多廣東話好流利
但馬來西亞講廣東話好正 啲妹
食唔食得叉燒先?
因為穆斯林眼中異教徒就係原罪?
英國一樣,之前選舉都已經攻佔左幾個城市,英國本地人話好 shocking 之類,我就開假 account 笑鳩佢地自己送投票權比啲會殺你既人咁蠢
明禎食唔食叉燒
歐洲開始轉右 唔係無原因 英靈殿都搞

德國法國即刻直角假身 突然右路爆落去
英靈殿係北歐野,北歐個面好似仲係一樣咁左繼續比蛔豬入去狂生姦白妹
denmark 超近北歐三寶 應該醒水啦屌
求仁得仁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞