巴基穆斯林挑釁丹麥人:10年後我們會消滅丹麥人 把這裡變成巴基斯坦人的天下

186 回覆
244 Like 9 Dislike
左膠誤國
香港都唔差啊
呢個地球幾時先可以出個殺盡回豬嘅強人
曾經幻想過習爺爺係天選之人,但係條廢柴連新疆嗰啲都殺唔曬,而且戇尻尻玩同化
睇嚟要牙攬丹麥倡議。
最多生1-2個嘅丹麥人十幾年就可以搞掂
嚟香港0.7x個 咪幾年就搞掂
佢哋的確生好多,但完全融入唔到香港社會.
而家己經周街巴基狗橫沖直撞
屋邨比佢地大量入侵
全部不事生產 淨係r福利
其實己經影響到本地人既生活

反印度人就越來越少(我識果d土生土長 好多己經移民)
連登仔唔識分南亞人 南亞人其實好多種 包括尼泊爾,錫克教徒 好多都好nice
但信伊斯蘭邪教既野蠻強姦犯就冇一個好人
要尊重人權 種族平等 反對種族同膚色歧視
根据皮尤研究中心的预测,到 2070 年,全球穆斯林人口将与泛基督教人口持平。到本世纪末,西欧、北欧、加拿大、美国等终将由穆斯林主导

未來都係穆斯林話事, 不過到時都唔關我事了
當年橫掃歐洲嘅維京人點估到後代會咁
巴基躝癱果然名不虛傳!
所以點都支持以色列
回豬完全係垃圾同反人類
問下班左膠覺得係以軍治下定恐怖分子治下安全啲
以前isis阿爾蓋達完全唔記得曬
試吓班左膠最鍾意擁護嘅lgbt去到伊斯蘭國家會有咩下場
左癌淨係識得搶道德高地 阻礙人類發展
前排美國選美小姐又選咗個600磅肥婆做冠軍 但係繼續蒙蔽雙眼
why make stupid people famous
人類既未來將會好好笑, 好彩唔洗睇到果日
野蠻人要用野蠻人對付
好多南亞妹都唔錯
講野蠻,我驚中国人俾回豬滅族多啲,習種唔快啲殺,就太遲,只要雜爺爺肯開始做,我永遠效忠中国共产党
偶像重有人記得手足
共產黨唔係完全野蠻好多嘢佢識玩,佢只係恰啲容易食嘅自己人加上強盜性格去做所有事
但野蠻人係另外一隻野嚟
啲黑手級利益集團幾時先會郁鳩呢堆人
白人記得要大愛包容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞