華懋集團宣佈:完成40.2億元收購愉景新城D‧PARK程序,將打造新界西最大商業零售等綜合體

262 回覆
12 Like 101 Dislike
唔係行去mtr>天橋就去到咩?重起?
shuttle 吧
行都行死 就算有橋中間仲要經荃灣廣場 等人吸人流咩
西岸公路都未起,何來有地?就算接受起單車管,將隧喺山上,東端當起埋𨋢,西端點搞個大斜?油塘上面都係山。觀塘已經發展咗都唔多位,又要過觀塘道,單車同貨車點爭路。
計唔計比科水比共產黨先,計埋就有少無多
唔好咁多陰毛論啦

要科水 仲俾佢亂9咁用40億買舊垃圾咩
十年前如果有人話恒大同碧桂園會唔掂
大家應該都係話唔好咁多陰毛論
如果十年後nvda唔掂,又點解?
十年前掂同10後唔掂有咩陰唔陰毛 ?借貸 經營方式 經濟同政策 搞撚死 你依家話大陸政黨拎咗 香港一間私人公司錢 全部都歸 大陸 呢d先叫陰毛
大陸既陰毛lo 以佢理解 所有野都當陰毛咁解釋係佢生活中會好理解d同易接受d
國家隊出手
同埋賣左非核心資產,拎錢投資Sky city 同體育園收租好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞