HTC U24pro 登場

241 回覆
24 Like 30 Dislike
當年我班啲同學唔係iPhone 就HTC m7
紅m7真係型 啲仔好鍾意
唔似iPhone咁 紅色=柒
好懷念呢啲時光
影夜景有嚴重延誤 影人唔錯
可唔可以用呢個殼出部新機?
以前用開htc影相幾好
一壞左見嗰排又唔出機就轉左牙石
返唔到轉頭
又出垃圾... 點搞呀大佬HTC...
7gen3旗艦?笑死人咩
之前 機海戰術又輸 打入支那市場又兵敗如山
好喇 到U12+嗰輪小陽春 唔好好掌握 仲出埋u20啲濕鳩機
u23pro見得下人 又唔打入香港市場
你知唔知香港人比較抗拒用支那牌子嘅一群人
真係人一紅腦則殘
王雪紅on撚鳩大大聲同人講話係支那牌子搞到連台灣人都唔用
垃圾牌子, 中高階機保養期間去維修,可以無零件,成個月都未整好,係旺角維修,就寄左部野去灣仔個邊。終極垃圾,nokia都做到即日維修。買返三叔 apple 好過。
以前Samsung機用唔落手 屎米華痿更加唔想用
唯有抱住一個屎味朱古力始終都係朱古力嘅心態去繼續用htc

Samsung 屎米華痿真係多謝條臭閪
Samsung以前真係勁撚垃圾印象中係真係去到s9開始先逐漸正常 去到而家an機只能夠選擇samsung

HTC又已經冇香港代理 而家想買部支持吓都唔得
我去鴨記買咗部水貨u23pro
雖然我身上有部s23 但唔係htc始終覺得爭咁啲嘢
第一次買比較高性能嘅smart phone係Samsung S3
用咗一年就開始嚟料
開個相機或whatsapp 要等十幾廿秒
後來轉番HTC令我相信番Android唔一定會lag
仲要只係次一級嘅E8已經好好用
S3係最垃圾電又倒水 系統又lag 同期嘅note2好好多

Htc tune rom嘅功力真係世界級勁順 所以我先由m7>m8>m10>u11之後已經收皮 被迫轉iphone
點解個反回制無得轉去最右手邊?
仲未執架
買啦買啦 做遊戲機/相機都好
呢個年代 一人幾部電話好正常 我老母都兩部iPhone一部android
原來我深信android用幾年唔lag都係因為htc
on9公司上YT睇下啲片嘅comment根本連台仔自己都唔撐,廢spec價錢離地,s/w update 又冇保障
有無HTC 10...
想買返
電子垃圾仲買
同Nokia(HMD)一樣響度賣情懷
老實講佢有microsd又有3.5mm係幾好

不過價錢呢就
以前用Nexus機都唔lag
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞