[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (276)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
《波,係要識揀嚟睇》
而家進行得如火如荼既港會七人賽,坦白講喺一個咁西大既場同龍門踢七人,所謂嘅一場球賽得嗰廿分鐘,真係不倫不類,浪費邀請咗咁多海外著名球隊同港超球隊參加。加上地點咁唔方便,仲要收咁柒貴,哩啲咁既所謂比賽真係,哂撚氣。
相比起嚟尋晚港運會五人賽,啲波已經好睇好多。
唔係話咩,東南海盃起碼免費先,而家仲要有免費直播。你可能未必識啲石地七人球隊,但今屆亦有「駿英九龍城」、「中西區」、「三昇」、公民班底「至尊足球會」、黃大仙班底「ZYPHR SFC」等等既甲組會參加,聽晚就有兩場「三昇」雙料免費娛樂。
亦有唔少港超球員分別代表唔同球隊出戰,可靠消息「林嘉緯」同「盧均宜」亦落實踢「至尊」。麥花臣地點便利,行入嚟就睇得,想睇七人足球,點計都抵睇同好睇過你港會七人掛。
都冇主場
有心就飛去作客啦
佢真係落實我會去架
港隊今次出戰世界大學生五人制足球賽,陣中有標準流浪門將陳冠燊、晉峰守將許澤崴、晉峰中場兼港隊隊長袁世傑、大埔翼鋒郭縉諾等4位港超聯球員,並由樹仁大學足球隊教練陳飛達出任教練。
【2023/24 球季回顧 - 上陣次數】

2023/24 球季早前圓滿結束,我們率先回顧一下球隊部份數據。

今季在各項賽事共踢了36場比賽,其中馬希偉、馬高斯、丹尼爾和賀爾,分別上陣33次,為球隊上陣次數最多的球員。

Follow我哋FB/IG | fceastern

#EasternFC | #東方足球隊| #WEBELIEVE
睇錯飛碟陳
波多黎各蘇格蘭場
但馬高斯真心有病 37歲仲差唔多全勤
多謝支持陳恩能。
冇記錯兩場傷 一場洗牌
唔緊要 耐克拿拿林整件衫黎先
咁講係咪去到十月🇭🇹前後先可能有輪主場
咁恩查金信煜丹卓奧拿斯一定係詐騙集團
本身諗住簽佢番來踢中堅
點知港超已經退化到仲夠料踢中場
lm
lm
真係佢呢種踢法真係玩到40都得
又流口水
西班牙籍後衛
西乙
佢真係核心嚟
西班牙籍老公
好彩唔係今日排隊買波衫
如果唔係老子我十條命都搞唔掂
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞