[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (276)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
屌土庫曼好過屌足總啦
關足總撚事咩

幾時捉d港隊極泰
海港:喂屌自己人,自己人!
The right back initially joined lower division Edinburgh City, but in 2020 transferred to Gala Fairydean, who play in the fifth-tier Lowland League, for regular game time.

Former Gala assistant Eddie Mangan, who works on the Eastern back-room staff, called out of the blue offering a trial.
識分就唔係腦殘啦
真係足球大國
亞美尼亞 格魯吉亞
獨媒同channel c啲觀眾淨係識抽水㗎咋 啲cm大部分都廢話
大家都係突厥嘢
香港都要,你睇下啲巴西鬼,喪
其實抵畀學費
有啲強,建議睇下歐國聯d級有冇其他隊有空缺
格魯吉亞好似炒泰仔七球
後者入咗歐國盃
點會睇得上眼
佔天樂母親為香港人,所以唔使

路邊社: 其實志堅個case都唔使,只係申請護照嗰陣時做錯咗一步戇鳩咗。如果晨早好似leon 有passport
10月係歐國聯賽期嚟
剩低嗰日應該得返聖馬力諾 安道爾
(唔計俄羅斯)
呢2隊同俄羅斯都OK啦

呢3隊唔會強過伊朗 頂多同烏茲別克同級
講多少少
喪老竇唔係香港人
啲新Nike衫全部將個剔轉90度
勁撚on9 好彩港隊無跟
果場泰國隊泰超3強都無派人去踢
排鳩陣同人地全主力打
Btw 聽日nike可能有港隊衫
之前收到email換購個日期今日完
Philip 個story
但係Sean本身冇身份證
天樂個case大機會係reclaim hk passport 所以唔洗放棄荷蘭
但係china passport佢要renounce 荷蘭passport
但係都要睇入境處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞