[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (10) - 6.11香港見

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
希望再有機會聽到佢講廣東話真係好撚得意
我都估正正多d,可能staff教「好嘅野=正」
而ACAね又唔知正字係唔會疊成正正,唔似好字可以無限疊成「好好好好好好多謝你地搵到我」咁
最後就變成🍌🍌的歌但咁都幾好笑阿,變成真夜中係香港區嘅新gag就好似台灣咁 碗豆開心
台灣嗰個係咩
有2個
豌豆開心->玩得開心
棒棒的歌

但拎黎做梗嘅就係豌豆開心多d

出處:
https://youtube.com/shorts/8EbtD-mIU6Y?si=cY6oLuTXJXP9toii

好希望到時香港個mc都會上傳,一黎官方上中字大家就知道蕉蕉的歌真正係想講咩,二黎佢mc真係勁可愛真係由開場暈到散場都味暈完
然後佢散場走果時又頭頂比心心又扮貓抓抓心臟爆擊諗番起都暈船
對返棒棒的歌就應該係正正的歌
btw 大胃王ACAね果然都係同食物脫離唔到關係

啱啱先發覺自己冇02
其實02果張係點入手?

02係呢張,上年年中果時EPOS申請信用卡嘅特典黎,入會送張卡,3個月內消費滿1萬再送公仔

https://www.eposcard.co.jp/gecard/ec00006/index.html
唔怪得會miss左
另外05係上年12月20號東京花園劇場搞嘅day off日aka第一屆卡牌大賽&乒乓球大會嘅來場者特典黎

晒死我

另外
碌碌下mercari見到
SR+ チャリで来た。 23/20
SR+ 残機 10000 1/10000
https://jp.mercari.com/item/m70596606039
呢個2張叢雲Day1同Day2,冇份去但因為太靚所以後追左不過最好蹲一下,5-6k應該買到一套

唔買card啦
之前第1彈d UR SR保存得麻麻地
反而買左之前香辛龍抽唔到果個愛翔馬環保袋
佢地d卡全部亮面都好易曲我呢家呢2張用官方果個有個圓底坐嘅display卡夾黎夾實佢順便display,其他就放卡盒盡量放滿佢令佢夾實d唔好變彎
果個環保袋我30抽都冇,最後搵左個師兄同佢交換算
香港咁潮濕啲卡擺耐少少係會彎

最好入卡簿
佢啲tiktok歌咁難聽
20抽中咗1個
個日執野搵返諗極都醒唔起呢張係幾時拎
手頭上有幾本都放滿左遊戲王,仲懶緊味搵本封面好睇嘅卡簿放ztmy card不過都有諗過會唔會第3彈出果時會順便出卡簿,到時就買番佢本家嘅
遲早實出
應該黎緊tour就出第3彈啦
Day1喺Mercari買咗BodySong條褲
個人送埋畀我
估佢仲會出啲裝公仔嘅小廢袋
之前見到佢Like過介紹依啲袋嘅IG Reel
記得年頭啲goods info有提過7定8月出
有冇圖show到個場幾少人?
我估會出遮,露營摺凳,夜燈之類
飾物就出聯乘太陽眼鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞