[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (10) - 6.11香港見

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇人晏晝見到架26換咗皮
成部都係印哂ZTMY啲公仔
未入HALL11之前已經間唔時有陣口臭味
啲大陸佬是咪唔興刷牙
仲耳嗚緊係咪冇得救
食得多元素周期表,講嘢又大聲又多氣聲,又鍾意用口抖氣
左前方勁多人鳩拍 可能睇唔到sign
右邊幾好 靜既大家都有靜 玩得好開心 多謝大家
好似見到個Keyboard喺Twitter笑喺香港食一蘭要成4200Yen
企a區中間 覺得音響無咩大問題 好采前面啲人唔高睇得好清楚不過有幾首合埋眼聽 好享受
之前睇過兩次外國嚟嘅band show,仲癲
一次2015年avenged sevenfold,Metal佬
雖然器材都係差㗎啦
但唱完第二首歌已經沙哂,啲人癲9哂
企喺頭幾排好似喺個海度咁浮嚟浮去
嗰陣二月凍凍地,我着件厚少少嘅外套
走嗰陣成件外套好似洗完衫咁濕撚晒
有真fans喺度就咩show都好睇好氣氛
好想買佢地啲公仔邊度買可信好
下次記得戴耳塞
第一次唔識
其實唔明點解贈品張卡唔係同CD數量一樣
到買嗰時已經派撚晒
去過外國演唱會就知道亞博交通算係好
我都係A區左前
前面班蛋散生得勁高
下下想睇到aca要跳住睇好撚攰
Hall 11 多數閪聲
今場執左幾首叫做開始聽得番d layer
後面感覺越紅既歌
Audio越知要推大d咩俾大家聽

搵勻成場叫睇得幾開心
成隊band都夾得幾好feel
噴一嘢廿蚊 你咁豪爽
你咁講又真係似,平時搭地鐵返工都唔會聞到呢種口臭味
好慶幸人生第一次睇演唱會會係咁好氣氛
一個好好既體驗,多謝大家
保住個靚show 無價
你企係咩位
我係A區中左邊 聽聽下有陣香水味勁臭
官網仲有幾款有
香港是一個賺外匯嘅一個好地方。返到去日本多啲宣揚出去嚟等多啲日本歌手嚟香港開演唱會
二百幾蚊大大枝,果啲CY先捨得噴
Tomford 祖蜜龍留番係屋企先
下次帶個木飯勺扑9啲汗味佬
個主辦預貨預特典都完全出晒事唔夠貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞