[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (10) - 6.11香港見

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
第一次mc好似聽到尋日到左香港,食左xo 炒麵,今日食左糭同擔擔麵,好好食
第二次揀歌
第三次好開心見到大家,俾大家發現係好好好好彩,期待下次再黎香港,都希望可以係日本見到大家(日本呢句好似係日文講)
之類掛,唔sure 有冇聽錯
:今晚玩盡佢

:多謝你哋揾到我
有冇香港場歌list
佢首先話今日食咗炒麵,之後補充係xo醬炒麵同埋琴日食咗粽,今日完show之後想食擔擔麵(呢個我唔肯定係完show定係純粹想食)
第二第三次都係大約呢啲內容
仲有邊個教講正正的歌
可唔可以搵人同佢講香港唔係食擔擔麵
佢上次ig開live已經問佢嚟到香港想食咩佢咁啱睇到之後都係答擔擔麵 搞唔掂
你理得佢啫全香港今日開始應該為咗acaね妹豬打造世界第一嘅擔擔面
好想知香港有冇真夜中既group可以入 想搵同好
佢有句講錯左 然後話 もう一回 即刻原地比佢KO左
以為係つよつよ
仲有應該係聽過咁多場有人會「噓噓噓」然後又真係有人跟
今次個live 堅正 想聽嘅歌都有唱
ACAね 又勁cute
但真係好多內地同胞
係咁俾隔籬嗰個撞
企喺B區中間最前又要俾個panel遮
又要比後面扑頭
佢去邊度都要食擔擔麵
我都想知
正正的歌 應該係除非唔係
可能佢覺得擔擔麵個名好得意就成日話好鐘意食
仲直接寫埋落機械油首歌度
不過日本真係唔少擔擔麵
仲要真係好食
すみません、もう一度
原來PP4 有嚟香港場第一屆官方卡片比賽冠軍
見佢台灣同上海都冇去竟然香港想嚟
我個fd係block b,完場之後同我講好靜,大部分人都唔係好hyper,體驗一般。
我係block a最前,完全想像唔到佢既處境。同時亦都好慶幸自己係block a
點解你地講既野我全部都體驗到咁滯
比人扑咗半場+淨係睇到個大mon既6成, 入黎爬文先醒起有飯勺提示依樣野+咩歌都有人鳩打拍子...仲有搶唔到香港tee
唯一有既就係附近唔臭, 同我係投Dear Mr「f」一票既
A區右邊好和平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞