有冇ching係輸左一筆大數 成日想追

283 回覆
100 Like 8 Dislike
22年尾輸25萬 坐到今年終於變正數再贏少少
就咁買VOO算啦ching
我試過曾經一場波90分鐘可以買成廿、三十萬,5萬蚊一注分幾注買,曾經去到人生一定高度,以為成個世界都係我嘅,但最後都係上曬頭輸到一無所有 一度想自殺 不過諗通左 重新振重
其實好簡單
開個8字
睇下自己邊幾年有財運
等到起運就大手入場
運過就收手
輕鬆賺錢
好多人輸錢就係係無運既時間去買
打多份工追會易過靠股票追
我無你地咁多
讀梗書個時屋企人有單位出租 我收租 同佢地對半
一個月有幾千蚊用 但我無咩物慾 好少買嘢
有一日同學係馬會做企係度個啲兼職
叫我幫手開戶口 就咁開始咗我俾錢舖草皮嘅日子
後期上堂睇住澳職賭
最爽皮都只係串中一次500$ 贏2萬幾
跟住快手去買料砌新電腦打LOL
往後就好似都無咩點串中過就無再玩
又唔係人人都會咁嘅。馬會戶口我都有,幾千蚊 balance 咁啦。

平時只係有金多寶時買幾百蚊,英超或世界盃就間中買幾舊水,睇波刺激啲。

試過世界盃 Final 最大駐,諗住殺科落$2000。
有無實力同信心追先
出黎做左10年野 每日份糧都係還債用
有料
輸錢皆因贏錢起
我都輸過100個, 唔特別追喇, 慢慢會搵返返來
有d人唔見得人好 見你贏到錢就咒你快d破產
正一死賤種黎
無溝?
因為咩事先
Del咗hkjc 再講
一樣,不過分別係輸左3次100萬,頭2次都追到,今次放棄了
Same 負債40m 一個月先搵2皮 本身又有野供緊 有排搞
輸咗一百個左右,可以點追......
6頁紙都見唔到
即係輸左幾多?
唔係無運
本身賭就係唔公平,長賭莊家必贏
全世界開賭做莊家都做到上市,你憑咩覺得你會贏到人地(1次半次都可能得)
坦白講,就算你唔賭,踏踏實實打份工都係唔會贏。我係你就賭次大既駁返身,做人中之龍
呢排係ig 成日碌到個reels

你不是戒賭了 你只是沒錢了
你不是後悔了 你只是輸光了

每次輸爆都拎黎睇 好撚想哭
要睇你輸呢一次學到啲乜
冇野得著就唔好諗追
你只會再輸

利申讀u輸咗十幾個
依家做幾年贏返幾百
興幸我係冇乜錢個陣輸身家
學到好多而唔係30/40幾球咁輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞