有冇ching係輸左一筆大數 成日想追

283 回覆
100 Like 8 Dislike
去賭場輸左80萬
身家清零
好消息係無借錢賭
壞消息係成日心思思想借財仔追數,追返10萬都好
波加股票起碼輸咗80-100萬
股票已經戒左
波仲玩緊
冇自制力唔好搞咁多
八十萬可以做到嘅野比你想像中多好多
輸股票輸左幾佰
追極都追唔到
後來諗住上下堂學下野啦啦
就報左師傅既
齒輪系列環球Cycle x課程
揀佢既原因係
行出黎佢碼頭最勁
好似好能掂
上完堂年零追翻晒
唔洗追問,詳情如下:
我上完佢堂
見佢有成佰鳩幾人上堂
又茶罪又盛
一年二、三佰個唔太難
好似開班同Patreon賣料先係必賺
咪開左輪班同Patreon囉
實惠追翻晒同財自,收左山
享受ing人生
咪問啦
呢度好多贏唔到錢輸到傻hi 既撚樣最鐘意見人贏到錢講埋堆唔忿氣說話
又話咁易贏洗撚返工日撚日去啦
事實上真係大把人keep 住贏錢
成船人一半人日日差唔多同一批人
最鐘意講埋堆賭徒謬誤
唔洗屌我啦 我一個月起碼有15日係賭場 15日係香港休息
除左疫情keep住賭左十幾年,我仲會繼續賭到連登仔口中破產為止
輸左60萬 成日想追 點知都係贏粒糖 輸間廠 盡量控制自己唔好想博 但每年都平均輸緊1萬 學緊放下
16歲嗰陣俾嗰frd帶咗去機舖打魚開始染上賭癮 之後乜都賭 (波 馬 百家樂) 越賭越大 越嚟越大膽 18歲嗰陣已經爭緊2 30個 加埋當咗老豆生日送俾我隻勞 之後走去借ua 邦民再借二 三線 成日覺得只需要一個機會就追得返 想揦返拃沙加上自己真係鍾意賭博嗰種快感 越爭越多 奉勸大家賭玩下唔緊要 唔好借錢
你有賭嘅一定有諗過好多方法睇盤呀鑽研技術去預測賽果
同你講賭嚟講全部都係廢冇可能預測到
但攞呢股幹勁去鑽研期權係會有回報
賭性一定有改唔到 但我地可以轉移股賭性去favourable嘅game到
真係過來人先想勸你 咪再掂on9嘅賭
曾經輸過200個。之後介賭,勤力少少返工。再投資正股,而家住半山。輸200個同而家住半山只係相距4年嘅事
賭波輸過近70萬 年頭開始入賭場玩百家樂同21點

而家追返哂仲正數緊20萬
徐非中六合彩頭獎,否則係追唔到
賭股市一樣會輸身家….
將果5點反轉咁做囉…..
返工5年 慢慢追緊
一追
輸得重多

我接受咗現實
輸咗三年人工
del咗股票account
腳踏實地返工
一追再追
輸錢皆因贏錢起
輸左200,成日想追返
睇完呢個post更加覺得正常人買做以下野就好,唔好股神上身:

1. Buy diversified low cost ETFs
2. Dollar cost averaging no matter how market moves
3. Treat it like a religion
4. Live a life
輸左25個 好痛
喺賭場玩100鎂,已經切身體會到咩叫長賭必輸

師兄 聽我一言 戎賭啦
十賭九輸 贏錢只係過程 輸錢至係最終結果
中學岩岩畢業 俾朋友水左去開個馬會戶口
一開始都係幾百幾百玩下
唔知係咪新手運 買乜中乜
幾年前第一次三兩千蚊本金贏到8萬幾
心都雄曬 之後愈賭愈大 最後當然一鋪清曬
好記得果陣反緊份工一個月先得萬2蚊
訓又訓唔著 胃口又無 做乜都無心機 持續左成個月
之後停左一段時間 上年開始又賭反
講你都唔信 我用2萬蚊本金贏到40幾萬 無誇張
亦都試過1串8 過曬8關 200蚊贏12萬
之後對金錢觀完全扭曲晒 否定勞動嘅價值
但當然又係好快輸曬 你見我幾萬幾萬一注就知…
之後每個月一出糧就想追數 試過出糧第一日 當晚就清曬
成個月日日食麵包
最後仲問銀行借多40萬 當然輸曬
依加每個月淨係還銀行都還萬6蚊一個月
元氣大傷…
賭呢樣野希望大家連掂都唔好掂
唔好話十蚊廿蚊玩下 一開始咗就反唔到轉頭
會死人嫁!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞