身邊識過最有運氣既人係點

430 回覆
746 Like 23 Dislike
屌又要重刷
真心個心暖一暖
年收益300萬對一間公司黎講好閒姐
識個親戚中過兩次六合彩,一次頭獎一次二獎,夾埋有二千萬,到宜家70幾歲都仲係會keep住一有金多寶就買,買親都過萬蚊一注
乜原來真係有人中頭獎
即係點?上一個討論區 一個吹水區 要查曬字典 搵個專家引證 再proofread 你係咪思覺失調以為自己喺度開緊咩重要會議?
你可能當呢度係你生命 你嘅全部 你嘅事業你嘅人生 要好認真咁對待 但呢度係一個吹水區咋 返現實啦
純粹靠自己三十歲前有車有樓有好老婆
通常咁難都夾到 反而可以鎖定到疑犯
行運超人
冇, 但阿q精神可以有寄托, 捱過難關

同你講有得改果d, 都要課金做乜做物

世間只有一個真理,上世積,今世受;今世積,下世受。

建議諸兄修養孟子所論的浩然之氣, 持之而行, 達修身齊家之效,間接行善積德。

所謂行善積德,絕非簡單地用錢去改變,是一種行為模式,由內而外的善思維,以改善本性中劣根性。
覆左,看上回覆
唔覺有咩難明 成班柒頭搵野屌
仲要中兩次前世係咪拯救過世界定救國大英雄
一朝早入錢賭波
買完輸咗 得返170 想再買追數
點知上司叫我傾野 個吓嬲嬲哋
又咁啱上緊連登定唔知高登睇到有人貼飛買馬
見無咩時間要去開會照跟 4x11 獨贏位置
夜晚跑到咗3場先醒起
一開頭三關都過咗
最後中哂
開佢名啦
你點識佢
睇青紅蘿蔔湯單案都知,做警長住幾千萬樓,又叫前家嫂現任家庭幫手比律師費
成單野肯定有更深勢力借佢地隻手做野
老豆老母朋友。

屋企行出去就係自己隻船個d。
咁痴線 正路都出面請一個 同 grade 救火, 點會升個 entry level
佢冇裝cam拎貨個時叫我幫佢費事比人認到
呢個社會好多呢D上司 , 建議有能力 出去轉多幾份工
睇id
呢d case 唔係正路搵人趕走佢咩?

反正佢本身都無任何文件証明 佢既擁有權
我老死都算囉,佢老豆係5、6年前走左,留左勁多遺產,大概十層樓,十個的士牌咁,佢老豆生前中過六合彩,又投資有道,依啲資產都係佢既投資黎,然後佢拎左筆遺產後懶得打理,賣哂佢,依家睇返係樓價的士牌既歷史高位
樓下管理員試過中三次六合彩二獎,算好運定唔好運?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞