身邊識過最有運氣既人係點

430 回覆
743 Like 23 Dislike
你柒撚到
有時某些人覺得金錢能解決的問題就不是問題。

假如發展商透過法律途徑追討,不知道何年何月才能正式開工上馬。(那個佔用者可能變本加厲做事,即使成功收返亦有機會增加平整成本)

反正佔用者都是想拿錢,以澳元3000萬能夠換取更好嘅發展或潛在報酬,話佢係發展商角度喺值得的。
對番派彩時間金額咪睇到
你買一條飛咪1400 萬分1 咁有錢你估佢買10 蚊咩, 佢買1 萬蚊飛 即刻變1/14000
細個以為係好平常

點知識多咗人先知

有老母已經好好彩
第一次通常都贏一贏
我講嘅係世界之大 連中兩期係有 係講中彩票唔係止六合彩

你個計法 只係計一注
就當你全香港市民都係買一注 你嘅邏輯即係話香港根本冇人會中過六合彩 因為個機會率達唔到 又照你咁講 咁嗰個入賭場都贏到錢啦 咁樣計機會率 我建議你 呢個數學專才 立即將你嘅理論 同警方講 你發現咗呢個天大嘅漏洞 馬會欺騙咗全香港咁多年 每一期都冇可能有人中到六合彩 二獎都冇可能有人用 我絕對覺得你會名流青史 亦都用你呢套方法計算 可以贏盡世界賭場嘅錢
有時運氣勁好啲人,未必係飛黃騰達,但係做野順到落尾,細心留意下呢啲人,做野亂鳩做或者唔識做,甚至唔做都會自自然然無後果,返工放工咁。
兒登
股票算唔算?識人食正tsla,gme,近期食埋nvda,而家打風流工
返大陸玩,識到深圳某村村長個女,仲要索果隻,之後結埋婚,外父先出錢比佢公屋換靚大居屋,仲開水喉比佢走錢落黎狂掃物業,食到盡一盡,大陸又大把物業出租征收之類,出左個兩地牌,得閒返上去穿州過省,飲飲食食,有時又帶埋老婆出國玩,總之日日Facebook,IG都係玩,個仔係深圳讀國際學校,係大陸又大把人幫手湊,遲d仲計劃移民英國,你可以話佢幫外父走錢洗黑錢既,但係喱d白手套我都想做

重點係果晚我都有份去玩
今晚嘅我
佢傻9 黎當人人買一注 你樓下看更都唔只買一注啦
岩岩學識計概率就衝出黎柒 你當人人只買一注咩
咁撚得閒去對人d 野咩
一家人齊齊整整已經唔易
前同事2006 年係nvdia 做過幾年,拎咗唔少stock.
佢份人唔算特別聰明,有幾份工都係俾人炒。
咁起碼佢入到nvdia
俾人炒呢啲今時今日做私人公司好common姐
有幾多個可以做同一間公司做到10年
佢講嘢1999
幾十個鋪位點唔值錢都過億啦 當500萬一個好未,20個都一億,仲唔夠
係啦係啦你啱

買1.4億兩次100%中添
值得一個完全封鎖
Ching一定係高大靚仔有錢
香港唔算最好不過睇全世界人口比例(先進國人口VS落後國人口)
香港已經好過好多人

我移民左去其他先進國家都係咁話
連登仔係咁 自己廢就等於全世界都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞