身邊識過最有運氣既人係點

430 回覆
746 Like 23 Dislike
富者越富
可否講詳細小小確有其事?
好電影劇情喎
你係咪睇錯標題?
定你講緊70年代出世嗰班
7歲開始食煙
酗酒十幾年
醫生話佢個肝硬化情況應該一早死咗

三十幾歲戒酒後轉吸咳水
飲到就嚟60歲

最有運係未死得,仲要有個老婆畀佢食軟飯食足廿幾年
唔係大富大貴
但我有一位為我奉獻咗一生嘅媽媽
我運氣最好
痴撚線

我淨係中過四十蚊
第二單幾好笑
的確係,我都覺得你廢,唔撚掂。
老豆係廢老,但97落閘時有申請BNO護照。
有衰運?
考到入警隊
中同女仔, 唔讀書, mk 妹。
al 完左自己去老蘭劈酒
識左個德國老實人, 黎hk business trip.
當晚強姦左男人。

嫁埋德國, 學埋德文。
20做做少奶奶, 無番過工。
一啲都唔熟 不過有D客係咩都鍾意講
同埋佢需要解釋資金來源
自己最好運嗰陣咪食沙嗲牛麵多咗舊肉丁咁
佢應該有錢到狂買20個字複式
有個Friend唔刨馬經,唔睇賽馬節目,唔跟所謂名家,買馬唔係場場買,但㞗買都贏;雖然佢唔係買好多,但真係吹唔脹
第一就真係冇乜水平㗎咋 最緊要有客搵到錢 又唔係出書

第二上網討論區 吹下水唔會proofread 即講即譯 當然係求其 不過有啲人係 網上係佢嘅世界 係佢嘅一切 咁會咬文著字嘅
小學程度,但做左領導人
中左四次六合彩頭獎,佢係個啲狂買嘅人,一出糧就揼曬成副身家去買

即使有幾千萬身家都好,佢宜家都有keep住買,不過比以前收斂左,真心好癲
抽演唱會會飛十場有九場都抽到

仲要有閒情逸致幫人買多幾張
工場都有director?
有幾難明…
本身算中產掛,典型食正經濟起飛有樓唔憂生活果款
佢係髮型師,但就逢星期六日唔開
平日做到五點零六點,冇客就會關鋪
我係佢熟客仔,傾開計問佢做咩唔開星期六日,放平日賺多d錢
佢先講佢個故仔俾我聽,先知間鋪係佢
返工為興趣,放假陪小朋友
係外父

佢老婆個家姐買左一間豪宅俾佢外父住 之後過咗身 個名都係佢外父嘅
最後間豪宅喺遺產寫 係歸佢兩公婆 成件事係極之唔合理 仲有其他資產 同埋故事 總之就全部嘅錢都落曬落佢度
當然我唔係執法人員啦 喺我哋嘅角度 佢畀到嘅嘢 係可以解釋到佢資金嘅來源 咁就冇問題
係香港呢個福地出世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞