[BUNNIES] NewJeans討論區(97) - How sweet 一位粗卡!

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
我覺得和解係老母一廂情願嘅諗法
唔止房狗,下面廠牌Belift Source Music Bighit 大把人唔妥Ador
首鹹濕歌本身無問題,但情感上好似背叛咗新牛咁,所以無再聽
睇過啲大陸人話個動作好似扯線公仔咁 所以望落唔多舒服
其實道理大家都明,不過依家咁嘅局勢依度普遍都對illit有負面情緒,我自己都明白大部份都係公司嘅決策唔關藝人事,但係圍爐post就盡量少講其他團算啦,講黎都只係引戰多
條友喺我地post講呢啲咁撚挑釁既野係抵屌
咁都和解到嘅話房狗點落台
算啦唉 以後少講ILLIT啦
依度啲人㷫過火屎你仲火上加油 好難幫你
本身都可以嘅 依家我真係談不上喜歡
班女的確唔好彩咁樣俾人玩 出道早少training 甚至依單都係公司引起
但作為bunnies立場 NewJeans 今次比BELIFT 整多獲 fans好難唔發火
本身出道我諗都係對住NewJeans打 啲人又好難撐嘅

我諗依度未必個個真係可以當冇事發生 NewJeans喺公海日日俾人單單打打 都有唔少人身攻擊 呢度啲人都忍
所以建議ching 你Hold 住你嘅情緒 過多一排未必會咁樣
illit憑咩可以做NJ死對頭
既得利益者扮咩無辜?
紅唔起就扮慘...如果踩住NJ紅左就另一副嘴臉啦
QUOTE錯
無事 明你講緊條kaml
你係咪洗版俾人ban咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞