[BUNNIES] NewJeans討論區(97) - How sweet 一位粗卡!

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
好囉

新mv teaser見到hanni變返長髮好開心
你冇份講BM?
先唔講nj 請問你係咪唔知illit依家係kpop既萬家雷?你知唔知illit點解會得罪哂咁多團?

其次,係呀唔可以共存,建議你出返去illit既圍爐區 我地冇野好討論,你想討論illit既話我都唔介意你去公海講 反正講緊belift
睇過一次就知 BM真係實力派嚟
上DJ台清唱屈到傻
改個名真係無錯
但啲歌真係唔識欣賞
新牛同假牛共存你都講得出
呢隊由房狗整出嚟打擊閔老母嘅唐氏係想搞死邊個大家都知
條友當呢度係hybe家畜飯團爐區?
標準回覆:公司問題 唔好屌班妹

笑撚死 李沅禧咁大個人夾埋公司直播做戲扮可憐都係公司問題啦食咗咁多負評淨係識上節目呻 咁得閒叫春不如練多啲歌 有邊個撈呢行唔係比人屌㗎 未見過有新人食負評咁嘅態度
講真注咗咁多水受益人唔係佢哋?你咁可憐嗰班女咁邊個可憐BM 對唔對得住以前辛辛苦苦憑實力攞一位嘅前輩

呢條友淨係識得喺新牛po維護illit又唔見佢去假牛圍爐區推下po 嗰邊明明得樓主一個推緊
啲歌BP味好濃但宜家唔興呢啲啦
不過我有朋友仔好鐘意佢哋 但慶幸閔媽打動咗惠仁

唔係就會錯過咗一個咁cute cute 咁真 咁善良嘅人
其他團嘅嘢就少講算啦 圍爐post就重點講返新牛
呢個正正係BM問題市場睇成個package,唔係淨係睇歌手個人技藝
決定block撚左條kaml算
係公司食老本問題但俾佢食到先勁

BELIFT LAB那部影片說
NewJeans也有抄襲BLACKPINK的嫌疑

YG創意總監看到之後表示
:完全不一樣

架 自己攞嚟丟
Belift 今日搞壇咁嘢出嚟睇黎房狗都冇諗住和解了
是... 原本覺得首歌唔錯 嗰陣都loop左唔少次 依家真係不了
illit 第一次睇MV 見到隻舞 就熜咗 好似智障嘅人先會跳 (果時都唔知會發生咁多事)
今朝已經有內部工作人員向記者透露hybe拒絕和解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞