龍珠Sparking Zero 10月11號正式推出!!!

452 回覆
81 Like 7 Dislike
但係悟飯同魔童竟然封面冇佢哋份
唔知 未來悟飯會唔會計一個角色
私心想講多啲未來悟飯
未來悟飯雖然係戰力最低個個悟飯
但個人覺得 係最有魅力個個悟飯

未來悟飯最有自己性格嘅同時 又最feel到佢係悟空個仔 個種傳承感 最後傳比大杜

所以龍珠超對我嚟講 最不可原諒 就係未來悟飯 z戰士 大社佢哋辛苦保護嘅世界就咁無咗
封面 無睇錯的話 比達應該係深藍嚟
即係封面 係放動畫最強mode
咁連埋佢第一個dlc係super hero
擺明收埋咗 野獸飯同橙魔童 所以封面唔放 廢事以為本體有

不過老實講 野獸飯都算 橙魔童真係hea到仆街
咁點解封面唔係黃金菲利

其實真心亂咁嚟 本身那美星人都唔係玩變色菲利一族都係
請問呢隻係要chok絕招, 定係好似sf6可一按搞掂?
係喎 一個鐘嘅黃金沙包太深刻
完全忘記黃金係最強
其實菲利個到最大問題係 4個月打沙包就超藍級太誇張
諗下由
唔夠初次超西1打
比大社秒(即比1年後悟空秒
大隻版超西1
完美超西1
超西2
超西3
超紅
超藍同級

4個月真係太誇張
不如話大王搶龍珠 許願要有個超西般嘅變身
超級菲利 正好解釋埋點解金色
野獸飯先誇張,由潛飯一次過skip曬超西比古洛、超神、超藍,直接同自在極意打到
布歐之後冇龍珠
本身打格鬥game好廢
但鍾意睇龍珠
應唔應該買依隻game
買啦你唔玩pvp就係
打電腦 操控啲角色開下技都值
呢隻係真係買得過 另外都推薦你買dragonball z kakarot
千錯萬錯都係唔應該 可以長變超紅
超紅(神 就應該學死神個 地獄一護咁 限定變身

超藍改成 最接近超神 嘅變身

神與神劇場版 話對超紅連氣都感應唔到
然後 野獸飯唔講 橙魔童話係同超藍同級就離譜 即係勁過神

一開波吹到神境界 連捕捉氣嘅資格都無
結果力量大會 一堆超神級對手
仲有啲咩聚氣係背就可以變超西
變超西果時要聚氣喺背係Z果時就有講,第6宇宙班人一早有實力變到,只係唔識變,講完就變到。只係睇落去好似聚氣喺背就變到咁姐
應該話係個觀感唔好 處理得好差
悟天佢哋易變可以話係老豆勁
但第6宇宙就一堆三唔識七
仲要條仔都算 條女個反應就好似
哦~原來食飯要張大個口~ 咁就變到

正如係人都知係咁食仙豆打交會好on9
但話悟空 老人痴呆 放咗係廁所無帶就仲on9
出個demo 試下幾個角色 玩下系統得唔得

佢公佈完 反而覺得好漫長

好似布歐咁 唔想等沙漏了
應該係話紅神個使用期根本就等於冇咁濟復活的F點解係垃圾嘅其中一個原因就係 無緣無故推個超藍出嚟 好似紅神從來冇出現過咁樣 去到龍珠超不停用藍神仲要個表現力廢到仆街係有用唔係有用 然之後要去到力之大會先出返紅神cls
比達仲要打布洛尼先第一次用紅神,所以d人果時見到佢紅神型態仲興奮過變超藍
肌肉超西二杜拉格斯最正
係呀紅神比達係型
但你知唔知隻game有無鎖區?好似有啲遊戲會鎖,你嗰個區買淨係可以嗰個區玩仲要唔知有無中文
Steam唔會鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞