龍珠Sparking Zero 10月11號正式推出!!!

452 回覆
81 Like 7 Dislike
如果我去日本買隻實體GAME, 想要買DLC, 係咪要入日本PSN account 去ps store買? 同埋想問用香港 master/visa 卡買唔買到?
On99 一開始以為左一 係達哥
其實一定有gt 點解啲鬼佬驚冇gt
驚變dlc
因為官方一路都話故事模式得z到力之大會
Dlc 有排賺
同埋話操縱角色係歷代最多,但係只要力之大會全部人掟晒落去,已經係多過
如果成千蚊一隻game ,大量人物要用dlc先可以用,仲唔一定有劇情,係好撚過份
根本而家日廠技術唔夠,但係脾氣同歐美一樣

覺得我比game你玩係教育你,玩家嘅意見係唔需要接受

啲角色有得用,你咪話有得用,點解唔可以一早講定

係要玩文字遊戲
隻驚 主打pvp,

故事模式真心唔洗 期望,你見佢 故事好多都 定格語音畫面

虛到咁 玩pve 都唔會爽得去邊

玩故事去玩 返Kakarot 算
幾時可以俾個demo黎過下手癮先
成千蚊包晒頭兩個dlc同歌喎
普通版係五百
不過我去買日版平百幾
佢掛得spanking個名我就俾錢
反正ps2全部燒都冇俾過錢
唔熟

BANDAI 有冇日系遊戲試過出demo
Sandland
當年玩老翻既贖罪
呢句真 最貴個版都係750 蚊度
呢隻打鬥係好龍珠拳拳到肉既感覺
拳頭交來往個陣要估中間用擋定避去斷對面combo
個種有來有往既拳頭交同2d 格鬥鬥中起手連一套係唔同
如果搵xenoverse同格古洛 黎比,xenoverse 同格古洛只能講係一隻arpg game, 完全談唔上格鬥game
xenoverse直情係垃圾,一招元氣彈打到尾完全零技術
即係戴頭盔
除咗吉連同姊妹
其他角都ke喱啡
想佢出劇場版人物
13,14,15,古拉 邪念波
Ps3 rb2打得太多劇場版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞