龍珠Sparking Zero 10月11號正式推出!!!

452 回覆
81 Like 7 Dislike
有玩過以前隻 meteor 既話都係咁, 可以直接揀形態, 又可以隨時變
係,相信呢啲應該會做返足比你,反而想知會唔會比你揀埋服裝我記得以前比達悟飯嗰啲係有好多套衫比你揀
理論上應該可以轉語言
以前嗰隻都係咁 你可以退返落去都得
語音係日語,但d字係中文,我想連d字招式名都係日文
不過望落好似冇得超123再超紅超藍咁升上去,佢分開左z同超兩個悟空
不過都預咗㗎喇唯有之後等啲人整mod實現
所以我咪話應該隻game係有得轉
要焗住買999

佢個啲新bgm 搞唔掂
小雲

單機雙打得精神時光屋嗰個map揀
佢話因為今集畫質高咗好多 同埋場地破壞勁咗好多好難實現到 所以本身係冇考慮過有單機雙打不過好多人都要求想有返 所以諗咗好耐先得出呢個方案起碼肯聽民意
細個最正就係同fd單機雙打
一野炸爆埋個地球
我估會有Sandland角色

撒旦先生記得唔知邊個版本
係開槍射火箭,孭住個噴射背包
點會識迅移識飛咁勁
好似每個 角色招式都少好多
「情節戰鬥」讓玩家可以透過《七龍珠》系列中的知名戰鬥場景,培養並挑戰戰鬥技巧。收錄了 8 名角色的成長過程,包含從《七龍珠Z》到《七龍珠 超》的故事
即係唔會有GT?
舉例來說,在賽亞人拉帝茲降臨地球,綁走悟飯的情節中,悟空就可以選擇與比克結伴同行(原作劇情)或是獨自前往(IF 劇情)。如果選擇獨自前往,悟空就會與克林及龜先人聯手。不過因為有著原作的框架在,並不是說做出了 IF 選擇就能讓後續的故事有著翻天覆地的改變。主要會變化的是該段戰鬥場景所面臨的狀況與結果。像是前面提到的拉帝茲 IF 劇情,最後會是由悟空、克林與龜仙人聯手牽制住拉帝茲,比克再伺機以魔貫光殺砲將之解決,而不是原作劇情中由悟空捨身牽制同歸於盡。但後面的故事依舊會照原作劇情發展。

咁叫if?
meteor 都3個悟空, 前(拿迪斯)中(打菲利超一)後(超1-4)
而家得2個
邊止2個
因為Sparking第一代做唔到戰鬥入面變身,所以先有呢個傳統
無記錯好似neo開始先得
日元平,買最貴既日版set 15000羊有找,係咪抵過999
係,係唔知有冇中文
應該有既,不過可能dlc
咁老實講
龍珠Z嘅劇情玩咗10幾廿年
就算日文都唔會唔知講緊乜

何況好多人都唔係太鍾意台譯人名
我見到生化人18號就燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞