s24u vs x100pro

92 回覆
1 Like 62 Dislike
不過係5-6年前
而家唔知了
s21u ? 無

one ui 6.0

早幾日個更新我未裝

上左ui6之後都好順
x100影出嚟嘅相仲假撚過s24u
講真對影相好有要求應該買pixel或者iphone,依家好多支那機影出嚟嘅相愈整愈假
iPhone 粒 5x 廢㗎喎
有要求更加唔應該買 iPhone 15 Pro Max
SONY機喺旗艦機入面,影相畫質算下段班
但講對焦速度同抓拍能力,SONY應該係最強
盲測一向係味精機嬴,否則邊有咁多人P圖丫

嘅然樓主水機都接受到,應該真係揀pixel好過,佢又唔係要遠攝,軟件support又比足。
pixel我怕佢可能用兩下又話唔多識用咁
買翻大路野算啦 佢要靚相姐 S24U又唔係唔靚
下代pixel台積電u 等等先買好啲
手柄可以半下快門好正
謝謝師兄,我考慮緊vivo fold3等出國際版,唔知佢咩情況。
謝謝師兄

佢的硬件很不錯,單單入vivo fold 3快充可以去到100w真係...
中国電話打手, blocked
第一日上連登?
連登從來都係對人不對事㗎啦
三星就算a系都做大量軟體更新
反而中國品牌一停產就開始慢
唔用iPhone 好女仔
s21u

更新左one ui 6.1 , seach功能下放埋,又唔洗換機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞