【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (37) 初の単独ドーム公演決定

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
雖然入門野,但我都叫用正式hifi聽,今次Undead 用盡曬stero 個立體聲定位好過癮
呢個位唔似係call位
係。用晒 soundbar, hifi 耳筒 同 desktop speaker,每樣個效果都好唔同。
Tune返出個人聲好好多
黑髮馬尾
新歌
仲要係電影版
上半年唔出
一出就連住三首
好幸福
全部歌谷晒係下半年
仲有首小說合作未有消息
dome又要學新歌打call
睇住歌詞黎聽發覺追唔撚到
呢首感覺係彗星級數既歌
冇唱到
頂 見到歌う以為會唱
https://x.com/silvpokkii/status/1808953961262821514?t=aiWdQU_qf1GO9Ir6ZLwzVQ&s=19

>been yoasobing a bit too much lately

都係今年: 過半都係得嗰三首

真係haters gonna hate
佢話自己唔係 hater 喎

不過
可能一來 Idol 真係太紅
播足一年都仲有人播
二來又真係好常見人討論「係咪會搵 YOASOBI 黎唱」
例如鬼滅果邊就 keep 住有人講
我都費事搭嘴
佢話自己唔係 hater 喎

個邏輯同no offence 一樣

retweet同comment嗰度都有人講
個個年代都有一個artist當紅就常出現嘅情況
條友好似第一日上網咁
呢個真
hater + 引戰 + 部份 on9 粉
有排嘈
個個comment 都話yoasobi係 “her”
就知唔使理呢班鬼佬
但係idol同勇者都係提前入榜,個「首日」數據淨係計左幾粒鐘,UNDEAD 14萬就計足24個鐘

不過UNDEAD都慢慢爬緊,希望個MV整好啲再吸到多啲人聽
https://www.youtube.com/watch?v=jAAZDIGWcio
『〈物語〉シリーズ オフ&モンスターシーズン』ノンクレジットED映像|YOASOBI「UNDEAD」
暫時睇個走勢 今次應該含曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞