其實鄭俊弘何雁詩好值得尊散,好勇敢,好想幫佢哋加油

374 回覆
2994 Like 593 Dislike
真係好似av小板
人哋姜麗文係佢仲係二打六果陣同佢一齊左6年,佢一贏咗唱歌比賽上左位就飛姜麗文,跟住就開始搵有錢女嘅旅程
真正嘅大愛撚
係唔會不斷攞正負評嚟講
收皮啦attention whore
因為一嚟啲人唔知呢兩公婆咁前嘅衰嘢,二嚟你第一個回覆都正正常常,之後越嚟越痴線。你試下再開個post講呢件事,但第一個留言要歸納你之後啲留言,未睇下仲會唔會咁多正評。
知唔知尊敬係咩意思?佢做過咩好事?
呢個真係煩到
無人想知呀
高調到 完全over 哂
希望你思考下點解社會仲有唔少人同你持相反意見而已
無惡意
淨係呢個post已經大撚把人同你持相反意見啦
淨係識叫人思考 你自己又唔諗吓?
與其出爭議post seek attention
不如用呢啲時間增值吓自己啦
已block假膠 唔洗再覆
出世後人生每天在倒數 ,唔知做乜 好慘
所以我自己都成日諗,到點咩先叫活得有意義

個天使仔如果食好住好,我相信佢係可以過一個好開心既人生
辛苦既係佢身邊既人,睇住佢活係自己既世界,一世都做唔到正常人可以做既野,讀大學,溝仔溝女,追夢,咩都好

我覺得比著我係天使仔我會想安樂死

但係同時我又知道智障人士本身因為智力佢其實諗唔到咁多,其實佢地可能比我地快樂,咁其實係咪又係一種幸福?

有時覺得做人真係好麻煩,咩都可以諗死你
咁就祝福你呢個日日上網打文帶風向,撐河馬撐ocamp屈非禮八婆撐劉世良撐鄭俊弘嘅極品傻鳩死全家
抵撚死啦
可能小朋友戴返有鈎嗰款狗頸圈會好返呢?
改變唔到佢地係狗男女+虐狗既賤種couple
無計啦 連登要講報應
係查唔到既
見到你繼續自取其辱真係好好笑
又黎現世報
真係同你個po好貼題
我講你陣閪味係講緊PIN左嗰堆字
如果你鐘意睇正負評
咁呢番留言係負評多過正評
加油
萬般帶不走 唯有業隨身
應有此報
電狗嘅報應
係又電唔係又電叫教狗?
用返相同方法教個弱智仔囉
其他天使小朋友嘅家長係可敬
唯獨鄭俊弘同痾硬屎呢對抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞