日本旅遊討論區(54)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
啱 最後出閘要補返條數
紅葉預想多數幾時出
如果想由東京玩去長野,北陸,白川鄉,玩到去関西
,主要睇紅葉,11月中-尾穩唔穩陣?
差唔多
除左呢個問題 都想大家唔好中伏
部機有得揀credit card
羽田有寄倉行李,朝早7點由國際線去國內線得115分鐘夠唔夠
第一次知呢間
唔該哂
有冇巴絲去過宮島睇日出/日落?
有冇邊個位睇推薦?
如果你真係冇曬cash 點解唔上雙k 買飛然後counter 換飛?
因為我想買嘅時候佢無左即日
即日粒制灰左
官網都有得買
我都有試 又係唔收卡
入完otp 彈error
再試個網卡住
紅葉預想多數幾時出?
我都想試下
不過真係預足一日時間
今日兩點東京出發
聽日兩點先到笘小牧
我係本身前一日住水戶,第二日去遊大洗先再搭船,朝早行李直接放碼頭玩一日先返去拎行李再搭船
特登喺東京過去我覺得真係不必,車費都係錢嚟,瞓多晚再搭飛機好過
巴打水戶有咩推介
認真冇乜
冇梅花嘅偕樂園唔知入去做乜,反而隔離個千波公園踩單車就真係正
弘道館就普通日本歷史嘢,水戸城跡條路都ok嘅可以踩一圈,啲史跡喺人哋學校入面有啲可以去參觀吓
我係落機直接去水戶再去埋明利酒類個別春館,叫做啱啱好用晒啲時間,再留多日真係冇嘢做
幾撚老土先會問依啲問題?
未撚出過社會做野?
呢間家品雜貨文具多,唔多覺有衫褲鞋
是咁的,我屋企人都係前後腳到4+1,8月份。
我呢邊香港買咗套票住酒店(因為平),租咗5-6人房,㩒果陣係4個人的,因為另一個屋企人係其他地方到日本。
如是者,酒店果邊只看到我4個人,另一個人後到埋會變成5個人。
我係買套票果陣寫咗會多1個人,實到5個人。
依家先6月,酒店未有話點比埋第5個人果份。
想問定會唔會有問題?有無人試過?
想問下,有無人試過大阪去神戶?
行程:早上大阪到神戶有馬溫泉>中午到南京町(中華街)>生田神社>不可思議領事館>神戶布引香草園>坐纜車看夜景>大阪

另外大阪>奈良>京都嵐山,時間又會唔會唔好?京都多山路咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞