《Monster Hunter Wilds》 -1st Trailer

782 回覆
150 Like 9 Dislike
睇片今集連大怪都成群咁聚埋一齊,實戰唔知點整先唔會搞到玩家打近戰打到爆粗,玩緊MHW好記得一開波挑火龍結果佢call老婆幫手,當時唔識咩叫臭彈俾果兩隻打到根本還唔到手,咩看破閃避連招通通無用,佢地隨機出招會搞到你除左係外圍跑之外任何行動都一定中招,中一招之後一起身就食第二,第三下直到瓜柴為止
輕/重弩 + 太刀 =

跨平台未?
PV show果隻熊設定係會群體行動, 睇落幾隻大怪一齊其實都得一隻王(紅髮), 就好似以前d跳跳王有幾隻跟班小跳跳跟住但今次d跟班大隻d咁解
但世界組就最鐘意混戰多p, 可能到時真係比幾隻火龍圍
熊=跳跳lv
青熊獸退化版
不過條片都有show話引佢離羣,然後同佢單挑
一共三種天氣,得行雷閃電個款先係單挑,其他都係群p,唔知係咁啱定得行雷閃電先可以單挑
幾時可以游返水
15年前果班老屎忽獵人唔鐘意
玩過3G既都係老屎忽
引離群應該係故事情節, 引到目的地就播CG片d細既跌入流砂剩隻大既單挑
但講真都係第一次先跟佢咁打, 打得多都係就咁開片唔會引黎引去
就好似當年W PV1都係一路由樹底引隻蠻顎去樹頂比隻雄火打, 但實際上玩落邊個會哂時間咁做都係直接開片
芒亨最出名嘅係讀心晶片
就係因為有讀心晶片先會刷得咁好玩
一直以嚟都抄左好多GE元素啦
係 等同以前成班人落網吧玩aoe2 rainbow 6個堆
中學同fd打真係屈機,不過宜家可以同好多唔識既人打都正
希望繼續有sb既無敵長槍篤篤篤
唔好咁快出....等緊intel 新CPU先砌機
同N卡50系
齋打機AMD配N卡啦
AMD U 最高同最低差太多, 唔得平均, 會有秒疾既體感
intel 個 highest & lowest range冇咁大, 所以去到low 1%時, 冇疾既感覺
純粹個人喜好
一樣等緊
係咪話下代U支援AI好d
乜spec都十木出
13,14th根本超12出黎, 又搞cep代碼,奶哂野啦咁熱, i7i9死
i5 600k都中招, 非k既500都受個乜baseline protect影響

搞到最尾竟然2年前12代成最大贏家, 真諷刺

用i u就係唔想做工程師

希望ultra 200 會有d突破啦
唔知滅盡龍會唔會回歸呢?
世界組
都有可能
唔好百鬼夜行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞