《Monster Hunter Wilds》 -1st Trailer

782 回覆
150 Like 9 Dislike
你不如睇清楚啲先啦,你地屌緊wild政確
冇人想聽你地IB SB踩黎踩去

咪就係你哋呢班友喺度引戰囉
我見你都有份踩sb抬ib
踩sb就冇份屌wild
踩ib就就根本屌緊wild?
我就不嬲推兩邊優點夾落wild度既
今集可唔可以唔好加咁多轉珠洗技抽護石嘅玩法
Wild已經唔係咁政確
至少多色人種唔限於尼哥
同埋唔係醜肥
其實你知唔知你講緊咩?

我只係講咗句MHR玩起黎好爽,但個內容唔夠多,結局放喺DLC, 希望wilds有MHW同MHR嘅優點,都可以比你屈做踩SB, goodest logic
以免被屌無end game嘢
一定有嘢要洗
一係回歸初心逆鱗難出過SSR咁
咁其實依度啲人都係講緊兩邊都有優點姐
但一講world缺點都係屈踩
大家都係讚一邊吹奏一邊
你上面咪話ib耐玩過sb 咪叫有份囉
人地話sb耐玩就係踩wild?
我就係講緊明明兩邊都有依班人
打和啦
咁如果你話你真係木冇份踩一讚一
咁係我誤會你
講聲唔意思
咁我講返wild 算
咁抽護石係3代開始代代都有
除世界
佢今集似係世界線
可能係刷返珠
Fun fact:其實所有抽抽樂元素都係藤岡德田組發明
護石:MH3tri
刷裝洗技:MH4公會任
刷珠:MHW
以W 2000萬up嘅銷量,我唔敢講Wilds會唔會全部復刻晒再加新嘅嘢比你刷
wild 都未出
咁唔講sb ib有咩可以講
大家都係講下想wild有返前作既咩優點 唔好有咩缺點姐
打稻草人之鬼
兩條女遠睇ok

刷珠最差
有fd正正經經咁玩world(not IB)幾百個鐘都出唔到強壁珠

宜家唔洗10點就出到技嘅話以洗技嚟講SB係最善良
就好似IB要強推爪軟化就nerf弱特一樣,
佢出得新系統換武就會有方法去迫你用
我覺得幾靚,似印度D靚女
刷珠真係搞唔掂
覺得會係啲怪會好似煌黑龍咁變屬性,不過係啲斬擊、打擊、彈傷肉質變得好極端
炎上都似, 我堂堂太刀俠迫我用槌!?
刷珠可以, 但只限於用黎提升攻擊數值既珠如達人攻擊
d功能性珠如心眼回性, 特別係盾武器好依賴既防性防強都要刷既就好on9
唔可以捏面咩
最後出到嚟

w㗎更新速度,rise嘅更新內容
裝飾珠跟w
護石跟sb
保留傀儡鍊成
大量課金skin同動作
sony del左弱點軟化果段
係未爆左料
Game都未出踩撚咩
定你覺得話龍人姊妹好過而家果兩個叫踩?
但睇落應該似無得轉埋裝,咁啲技都唔啱用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞