《Monster Hunter Wilds》 -1st Trailer

782 回覆
150 Like 9 Dislike
Capcom財報就暗示"續報"既"主要title"係25年3月出,除非佢係指其他game,如果唔係都多數係指MH wilds
第9代i5+RTX4060+16GB ram+2TB ssd
換左板 cpu ram 應該又可以再戰10年
又黎呢d一講rise簡單/唔好玩就問人solo左300lv未既言論
你意思姐係未solo 300lv, 又或者我永遠都有3個朋友一齊玩就冇得講唔好玩?
你慢慢
我覺得傀儡克服果班純粹係無World畫風咁“史詩感”
以癲雞程度黎講原初同天迴真係數一數二
天彗爛肉質但起碼個節奏係一致d
傀剋天彗,傀剋天迴定混沌
原初爵
全部後期龍都仲有強化任
畫面上係冇黑龍咁多效果
但一樣好玩
你依個配置加多少少ram應該好過玩PS5版
得罪講句剩講mhw
極貝先係最好玩

不過算啦,百課應百客
梗有人唔歡喜
on9
你自己講解一次傀異就鎖完場,我問你solo過300未,你試一次鎖完場俾我睇
你就屌番我搵野講?
是咪每一 集都一定要有隻大舌頭
天迴真係好似high左野咁,仲要D狂龍病毒特效又傷眼,無咩都唔想打佢
加多兩條ram就夠做啦
淨係記得唉波著件旗袍勁撚似吳夢夢
屌Sunbreak唔係問題
Sunbreak大把位抵屌,搵d都唔撚合理既point出黎屌完,咁我夠可以屌World撚下下剩係識用黑龍打飛機啦
冇人屌主角黑人?
雖然可以整樣姐
依隻真係Lag到我
決定pc買左sb先再玩既怪
仲要個頭又細又俾對翼擋住
佢怒後周街瀨屎果下真係會覺得佢發咩神經
佢同原初爵都打到要企係度等佢癲完先
睇人用跳避大石仔fail貓車最開心
睇圖唔係拉丁就中東喎
咁都力架
靚既黑人,冇問題
如果以最終更新版本黎計,SB除左要響刀鋪罰企㩒制鍊成同埋無史詩怪之外,都無咩大缺點
老任: Am I a joke to you?

係sony自己搞唔掂獨佔咋, 獨佔做得起吸哂D人黎PS平台買野好似老任咁你估sony唔想咩
出齊烈渦任已經正左好多
不過近排兩邊pc都特價
輪住兩集玩好唔慣
兩隻節奏差太遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞