霍汶希每次見VIVA都要求磅重 Carina:公司話我條腰同腿粗

297 回覆
81 Like 104 Dislike
花姐其實唔係冇心做,只係VIU既管理真係有問題...佢唔離開VIU都只係會咁
相反蛋記呢類佛系好多,你穩陣賺到錢就唔理你咁多,你見lemon咁L自由自在就知咩事
Exactly, alton 起碼都俾連登笑anthony,叫做都有人開post 笑下,lolly talk 成員我諗單獨開post 應該冇乜討論價值
又係呢d垃圾point 要街邊呀叔呀嬸知乜水先叫紅
你問佢哋乜水係林家謙 MC 陳蕾 gin lee 佢哋夠唔撚識啦
得喇得喇 你哋連登仔定義咪就係鍾意邊個就邊個紅囉 其他唔gur唔識嘅就點都唔紅
candy ball都攞嚟講 成隊as one換n次人都未踩過上叱咤台 嗰陣有冇公司搵過佢哋代言都成問題

嗰陣cookies都無人up得出9條女嘅名啦
點呀cookies又唔夠紅呀? 隊隊都要mirror紅到出海外先叫紅呀?
邊夠你話人十歲生仔咁紅
cookies起碼有4個出名,LT你數4個黎聽下
所以咪叫你哋離開連登 望下個世界囉
Youtube views, 本地頒獎禮攞n個獎, 廣告代言, 開埋concert, 你哋都唔撚理
淨係睇連登有冇單獨開post決定人哋紅唔紅?

盲反都唔好咁唔講道理啦 唔該
你覺得咁樣比fair咩
九餅變四餅嗰陣都唔係個個識啦, 咪又係經過咗咁多年, 再加佢哋獨立發展唔耐, 而家先記得佢哋
而家呢一刻嗰4個梗係出名過LT嫁喇

都係嗰句 你唔識唔等於唔紅 睇返大環境啦
https://www.instagram.com/reel/CqNxaZdAIQd/ Anton呢啲下弦出活動都會俾人圍
咁又咁講,廣告代理係睇sales功力既,街外冇人討論唔代表接唔到廣告,「行內有名」係另一個範疇既事黎,不過alton唔算真係冇知名度
佢點解接到廣告, 係咪sales功力, 唔係要討論嘅範圍喎
紅唔紅係睇呢啲客觀指標嫁啦: 出歌, 熱度, 攞獎, 出show, 廣告
Lolly talk呢兩年乜都有, 仲要連續贏collar兩年
唔通真係睇連登討論度? 係條街問d唔留意本地樂壇嘅人, 佢哋唔識就等於唔紅?

alton根本唔洗講, 佢痴住鏡, 無得唔紅, 可以話佢冇實力, 但無得話佢唔紅
cookies啱啱出道已經有人迷stephy啦兩年後9餅變4餅,呢4餅全部都係有知名度,唔會講唔出佢地個名,LT一樣出道咗兩年,有幾多人講得出有咩成員
咁就叫知名度, 咁你擘大對眼睇下有幾多人LT一出道就迷阿妹, Yanny, 阿蛋啦

你講唔出咋, 大把人講得出
都係講句, 你淨係用連登決定佢哋紅唔紅已經好撚膚淺
某程度上你啱嘅
不過人地就係有一班fans支持
唔係話你求其搵幾個女仔組女團就會多人支持過collar
始終班fans係由比賽開始睇到佢地出道
得罪講句,英皇呢隊野遲早都係變Me&
駁唔到,呢3個真係紅嘅
你咁唔係香港紅喎
係903紅咋喎,其他頒獎禮有冇獎?
當年有隊二人男子組合,叱咤新力軍金,同年砌低埋twins攞組合金,都無人敢話佢地係紅
首先, LT喺新城, chill club, 港台頒獎禮都有獎, 不過嗰d認受性低, 我廢事講啫

其次, 攞獎只係我list嘅其中一項指標。
叱咤認受性好高架?點評定架
可唔可以解釋下點解係叱咤高認受性
同埋chill club邊有頒過獎俾lolly talk
叱咤計DJ播放率 繼TVB沒落之後變咗成個樂壇最重視嘅頒獎禮
如果都唔算認受性高嘅話 咁我諗我都唔識評定 交畀你發表下

chill club my bad 睇返LT的確只係入最後五強
不過新城同RTHK都有 我諗少一個有電視台背景嘅獎都夠說服力?
係咪我面盲所以對唔到堆ig相係新聞圖入面嘅邊位
發爛渣
成段嘢廢撚到可以調返轉講都得
呀高級連登仔
做垃圾mk fans 係勁嘅
直頭wfc添啦
狗領又紅唔紅?
mani 真係高手尼。
又關連登仔咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞