霍汶希每次見VIVA都要求磅重 Carina:公司話我條腰同腿粗

297 回覆
81 Like 104 Dislike
你問我呀? um, 無包埋我呀 得你咋
答咗你未? 真係人on9連問句問題都on9啲

上面已經攞囇客觀指標話佢哋紅嫁喇
不過你唔撚識 一句都駁唔到 淨係識鳩up話人盲粉打飛機 所以已經唔需要再同你呢d垃圾討論紅唔紅
你講呢個問題係叱吒咁多年都存在嫁啦 事實上根本無一個獎項可以代表到全香港 even grammy都代表唔到全世界
只係local會有共識 邊個獎相對最具代表性

同埋有時唔係你拗dj代表唔到樂迷 就覺得叱咤無代表性
個獎每年全樂壇最重視, 直播會咁多人睇, d歌手上台攞獎會喊撚囇咁珍惜, 都反映咗嗰獎係市場嘅重要性

at the end 我都話攞獎只係其中一個指標
仲有MV views數, 出show, 代言, 電視廣告等等
連登垃圾喎 你好撚高尚就唔洗係度鳩噏啦

上面幾條友加埋笑鳩你夠唔夠客觀
知你眾人皆醉我獨醒㗎啦

淨係識拎啲on9數據出嚟
拎個獎 接下廣告就紅
Loser盲粉今次話走真係好躝啦喎
唔好又轉頭死死地氣返嚟俾我撚
你要知道,痴肥本身係會有健康問題,心臟易有事,減肥唔一定係為左靚,而係為健康着想
睇KKBOX個新歌日榜十大
最hit嗰堆除左姜b霸緊第一
早排AL Edan Ian MC Kaho Jay Fung嗰啲都已經落左榜
但LT呢首新歌上左成個月都冇入過Top 10
攞YouTube view數嚟吹奏有咩用
經理人:呢單野唔係我跟開
經理人:呢單野唔係我跟開
你都講到叱咤多年存在呢個問題,又講到其實叱咤代表唔到全香港
咁你仲對住d獎打晒飛機做乜啫,你做乜會話佢地拎過叱咤d咩咩獎就話佢地紅,你唔覺得你自打嘴巴咩

同埋你講嗰d喊晒口都已經無好耐,近呢幾年我都無印象歌手拎獎會喊晒
even好多第一次上叱咤台嘅都無喊,不過anyway,一陣又話歌手唔喊唔代表唔感動唔重視,但係你至少見到大家個態度囉
叱咤只係娛樂性同埋1月1傳統咋,係一個show

仲有個獎係後於成績,無論有冇獎,嗰年做咩歌,受唔受歡迎已經發生咗
紅嘅唔會話無個獎,所以就會有人話佢唔紅;真係無人識嘅亦唔會攞咗個獎就變紅透半邊天,不過都唔排除有人咁諗嘅

最後都想講呀,邦民代言有幾紅啫,你去search下邦民女歷代係咩人
hotcha當年都代言唔知邊間啦
唔敢話佢地未來唔會紅,不過呢一刻未係囉
呀楊生仲頂唔頂得住
但即係紅唔紅?
唔紅你就唔會日日講啦
冇關係
自己都答唔到狗領紅唔紅
之前就係度吹乜鳩二三線韓團先cover狗領
咁撚廢既
*二三線韓團先cover LT
你都幾可憐
日日浪費咁多時間係唔鐘意嘅人身上
有興趣覆就會覆
又係楊生啲雞
StayC 係一線韓團?
(老)女人對女人最harsh
一線尾二線頭
LT開九展冇咩人買飛,最後要靠搵Collar既人做嘉賓先清哂啲飛
人哋戰神文化
又9up 返去研究十歲生仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞