霍汶希每次見VIVA都要求磅重 Carina:公司話我條腰同腿粗

297 回覆
81 Like 104 Dislike
紅過LT
正一連登loser盲反撚
用囇MV點擊率/攞獎/出show/廣告代言 你都係當睇唔到駁唔撚到
根據你哋定義 而家除咗mirror無人係紅 華納Dear jane MC 嗰啲全部都唔紅 因為街邊d阿叔阿嬸唔撚識
你d point就真係廢撚到點講都唔得喇
係唔紅 咁又點
慢慢係你個小圈子捧啦 慢慢吹
行出亞皆老街太子道西就無人識㗎啦
連登loser 都不及你去捧班loser啦
高級連登仔唔好係個踎喺loser堆啦
400個人睇 好紅
1200人 好霉 過氣
笑死 為咗包拗頸 連dear jane MC都話唔紅
你可以收皮架喇 辛苦囇
唔好拉埋dear jane MC落你班loser團同個層次好唔好
把拗頸係都話班loser紅嘅你都真係辛苦晒
可以收皮返去你個狗竇互打飛機㗎啦
咁又唔好咁講
人地係紅
咁collar可以係好撚紅㗎嘛
咁佢哋算係做起咗嘅 有自己市場
係睇唔過眼啲打手狂開po踩collar
跟據你個on9定義所以話佢哋都唔紅咋 你自己仲要同意埋
而家又笠水話唔好拉埋佢哋落水喇?

同你無討論空間嫁喇垃圾
又唔撚識樂壇運作 淨係識搶口鳩up定義人哋紅唔紅 唔阻你喺度同其他垃圾圍爐
播歌人人都識架啦,佢地播有乜代表性先
加上邊間公司,同個藝人fd唔fd都影響播咩歌,認受性咪仲低

同埋叱咤係有樂迷投出嚟嘅我最喜愛,好多時同dj播放率計出嚟個獎都唔同
反映緊dj同樂迷取向係有分歧,更加突顯唔到佢d播放率獎係高認受性
例子:某年女神鬥你是你本身的傳奇,破天荒即場2強再投過
hit到樂迷第2,但係dj唔頒十大俾佢,咁都叫認受性高?

反映緊市場嘅你不如講kkbox好過,不過無獎攞你應該唔會提
雖然我無覺得Collar唔紅, 不過見師兄你連IG Live views都要拎出嚟講, 唯有駁下你
LT 新歌MV 用四個禮拜已經贏collar 半年前同兩個月前MV

Views 數好易買
Ig live 人數就難啲嘅
笠你老母咩 盲粉死忠
呀叔呀嬸識dear jane mc都多過你乜撚lolly talk啦 你唔係以為大家咁高咁大下話
你同我梗係無討論空間啦 你屎都要撐到話紅
係要眾人皆醉我獨醒
躝啦 屌你老母波板狗
Collar宜家收晒皮啦
但最紅嗰陣都唔敢講話紅啦
班loser盲粉出嚟認屎認屁真係好撚噁心
係嘅係嘅 嗰一晚多800部機睇IG live就代表collar紅啲
Youtube多幾十萬views就肯定係買
加上ViuTV一定無買過views數 source: trust you bro
你啱你啱 當我無講過啦咁
發爛渣呀? 駁唔到又喺度亂吠
肉醉到
發爛渣點及你啫 唔係躝㗎咩 又死返嚟呀
Collar 低view但次次都上youtube 熱門top 3
相反LT就好少見到
賓妹
見你咁垃圾完全無point 唔嘗試同你認真討論啫
講嚟都嘥氣 你淨係識講阿叔阿嬸 on撚9到
不過仲有啲時間笑鳩你件柒頭 睇你肉酸發爛渣嘅
都係講返mani 啦
最好唔好走呀
繼續鳩噏
等多啲人笑鳩你同隊loser團
出新團結果引左班領粉同LT粉互片
你都唔好離開呢度同班連登垃圾圍爐呀
出到去事但一個有留意下樂壇 都會指住你件柒頭嚟笑 乜柒都唔識喺度鳩up
阿叔阿嬸識先叫紅喎DLLM真係笑死人
連登垃圾係咪包括埋你啫?
真係識dear jane MC都唔識你lolly talk囉
盲粉圍爐打飛機互射就覺得多人識好撚紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞