同事娶左大陸女人之後變曬

269 回覆
1203 Like 40 Dislike
source?
trust me bro
根本係人既問題,關大陸/香港撚事咩
我地講緊樓主個case 你要講其他人有咩用?

梁天琦 都比人叫武漢琦啦
咁係你同事太廢,比人pua到姐
就算係架妹台妹,佢都一樣會比老婆控制住,聲都唔敢出
同埋有冇諗過女人係屋企個樣同出去見人個樣真係有出入,可能真係吊帶短褲,唔想比外人見到(老公已外都係外人)
大陸妹呃人講咗咁多年仲keep住有人娶佢哋
同時證明你同事廢,正職唔夠一家使
你肯定都係同支那妹拍拖嗰啲廢閪港男
no, 我自己憎大陸婆,我只係諗到如果對方唔係大陸人,係第2d國家嘅女仔,你地會唔會咁??因為我覺得成件事聽起嚟個女人冇問題,又唔係呃錢
都係係大陸妹問題
就算港女都有人會咁

不過娶大陸妹就唔抵可憐
依個真 唔止女 男都係
我老豆係屋企上身光脫脫 下身剩孖煙通
對住外人點都會笠返件tee同短褲

突然開門著衫都著唔切啦
無帶bra唔化妝,你d親戚朋友話上就上啊
其實唔係大陸女人都會咁啦
其實佢係講 「要老婆同意」
唔係冇事先通知喎
你係咪未結婚
你試下幻想外父外母舅仔姨仔成日唔問過你就黎
果個仲係咪你屋企 你仲有無私人空間?
同感
完全唔明有乜問題
大把香港女人都接受唔到人客上門完全唔知會聲
樓主十成十未結婚
唔好話男人 女人結完婚都少左參與社交圈
更加唔好講生左仔 基本上me time都無
加上老婆有咗 收左工返屋企照顧下老婆都好正常姐
關咩大陸女人事
我係男人都唔鐘意啦
明明好free咁剩係著條孖煙囪睇緊電視
你d親戚朋友一話上黎又要換下衫
之後禮貌上又要簡單執一執屋做下簡單清潔
秦燴 何伯 李龍基
秦燴宜家住埋安老院
認同,未結婚,放朋友係第一位,完全唔諗另一半感受,唔通知就上人屋企,同事個細佬應該都唔方識咩人情細故
係咪次次搵親佢都係突然上門㩒鐘呀?
定係當日突然到左樓下打俾佢話上緊佢屋企個隻知會呀?

其實依兩種行為
係絕大部分女性都接受唔到
人哋就係成日臨時臨急要準備啲野呀茶水呀
執拾屋企雜物呀去招呼好lea hea
所以先咁嬲
外國人注重私隱 一樣唔會咁無界線
係樓主同成班婚都未結既連登仔
講到唔需要注重另一半個人空間

至係咁話無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞