[又放] 鄧成波家族放售旺角銀城廣場及荔枝角美孚廣場

165 回覆
99 Like 3 Dislike
而家記者都唔敢寫佢幾錢買入
但佢老豆發大黎搞係最出事嘅位
佢個細仔搞酒店本身就算輸晒都無蝕咁多
jer唔落波仔 covid個陣成日去佢堆幾舊水酒店爆房
公司破產要上身既咩?
佢搞酒店撞正武漢肺炎真係冇運
但呢家沽都會有人接火棒?
5年後睇沽呢個決定一定冇錯
鋪王不嬲都係行人生太短出手要更大路線
你講呢堆野咪就係印證左波仔呢啲應該做二世祖算,唔好咁心雄囉
以前明將係呢到
成層都係排明將嘅
其實想做酒店冇問題 係唔好彩出現左covid姐 呢d真係天注定
個代理咁都講得出,佢尷唔尷
建議睇下有錢佬玩信托基金個規矩再嚟尻up
6月就減息啦
駛同波叔驚
間野起都起得衰過人 明明應該直入 係要打撚斜 一入又電梯 vry on9 拆左重起啦

當年汀瀾居真係偷食性地
以佢而家個case
減息可以點幫佢起死回生?
發達
有錢人走緊資都可以講成負資產
佢哋有啲數唔係普通銀行按揭貸款
有財仔數、有大孖沙私人貸款協議
這些都唔會直接受惠於減息
係佢敗晒 佢老豆玩真人版大富翁 但係借大數玩
金融風暴過到
美國雷曼債券兩房美爆煲 引發股債市全球恐慌 佢都過到

你當波叔流?

收皮啦 廢柴波仔 咁窮仲要請打手 仲出唔出到糧呀

你條撚樣唔理全家反對 訓身工廈活化旅館
再大搞餐飲 婚禮統籌 共享辦公室

一個疫情收撚晒全部服務業皮 你All in所以一舖清袋

死人工業區做酒店 你除咗賤價有咩客源? 啲遊客鍾意工業區多貨車出入 貪佢空氣好環境清幽?

最終成為蝕本炮房 益咗啲雞蟲

其中一間酒店開幕一星期內放售 屌你經濟學上嘅不舉就係講你呢種人

買起間大酒樓 炒晒東海鴻星啲班底 老臣子人工貴就換血
你都無撚腦 咁你份食譜唔柒收皮就有鬼啦
結果無晒口碑 啲熟客走晒 咁就同一間屋邨茶樓無分別 淨係得廢老行唔得遠先會去食

又遲婚又多離婚嘅社會 搞貴價婚禮統籌
仲要風格一陣大陸味 啲港女彩你都有味
一定係借爆槓桿盡先做到鋪王啦
佢自己話要All In 14間酒店 加工廈活化 想上市

其中一間酒店開幕一星期內放盤 成為史上最柒商業盤
波仔爛晒面
家底厚真係無L敵, 放極都有
求其一兩間比我都夠食過世
垃圾場
老豆買落咁多野 安分守己應該都唔洗咁急賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞