匈牙利將尋求退出北約支持烏克蘭的行動

100 回覆
33 Like 97 Dislike
即係將匈牙利踢出北約之後就好,其實如果暗啞抵比俄羅斯侵略埋匈牙利,其實成個世界仲爽
布達佩斯幾時改名做普京格勒Putingrad
北約就係要集體運作,集體防禦

點樣接受保護但又唔肯支持
唔會,匈牙利會做下一個戰區,炸到變灰
佢地自己申請
所以咪成個世界仲爽囉,更加多國家會即刻加入北約
歐洲老鼠屎,遲早比人踢出北約
都要啦,唔好比條25仔通水比俄仔
匈牙利如何在維持其北約成員身分的同時,而又不必參加北約領土之外的北約行動。

真係好撚無恥
即係人哋打佢就要北約保護,但北約出兵佢又唔想出?
所以侵侵講嘅野好堅
北約同聯合國都係一堆搵著數嘅國家
其實冇話唔得,不過唔係凶牙利
你有錢到美帝咁咪得
奧班說,「我們的律師和官員正在努力研究,匈牙利如何在維持其北約成員身分的同時,而又不必參加北約領土之外的北約行動。」

篇文有講
匈國就係想要保持北約成員身份
即係唔畀踢出喎
但係trump 幫orban 助選
想啫, 想乜都唔做變李嘉誠有邊個唔想?

伊拉克 同 科索沃佢咪又照出力

反對還反對、諗縮沙還諗縮沙, 只要議案過咗幾唔想都肯照結果做嘅就係自己人。

幾時唔再 honour 做投票/機制嘅議決先再割都未遲。
匈牙利仲衰過土耳其
即係佢自己都知道隨時自己會比北約踢出局,就係因為自己唔啱規矩,跟着個大佬唔聽大佬講喎

呢個係北約,係軍事組織,要踢你係大把理由可以踢
匈牙利人你地聽住 呢個結果係無地選擇的 將來的後果就由你地自己去承擔, 我依家突然好想普京嗰種專制暴政突然降臨到匈牙利人身上 睇住佢地大呼小叫 然後我只會瘋狂恥笑 落井下石咁指住佢地黎笑
因為烏克蘭唔係北約成員國?
佢生意佬嚟
唔支持烏克蘭咪借個領土黎打仗囉
佢唔想出錢 搞俄羅斯
直頭退出歐盟啦

一個AM,一個FM,完全唔啱key
即係想學越南咁想食兩家茶禮,但越南有經濟潛力而勾牙利冇
你係美國咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞