彌敦道亞皆老街十字路口的士電單車相撞 造成2死3傷

673 回覆
187 Like 13 Dislike
無錯 所以我平時揸車靜係特別照顧啲269
比人講中咗都唔使咁樣吠架喎

夠膽你咪撞埋黎囉,驚你見到我架車唔敢撞咋

睇你都係網上兇狠,現實碌撚
保險索償單我都幾張啦on9我洗撚撞你地?
你班柒頭269自己識自動波一鳩撞埋黎車又爛鳩哂 人又彈到九丈遠 周身傷但要賠錢比返我真係型到盡頭
我係比你班on9柒頭269撞 原來係啲死窮柒頭廢鳩46都養唔起 周街亂泊啲撚樣
祝你早日skip 左幾十隻灣一鳩碌落山散落一地 長命百歲 四肢粉碎
5年都跑贏人至少一倍 你覺得10年會有大分別?
只不過電單車多數比你黎個痛快 省卻醫護人員時間
我就碌落山時順便一鳩撞鳩死埋你

揸車小心啲望吓上面呀懵撚
你架濕鳩26分哂屍都未撞到我啦講野唔經大腦 定斷靜隻手都要上黎鳩up呀
你撞我最好你死唔去 又多個atm㩒住比我claim錢
多謝晒
邊個話你知我揸26架懵撚,唔好以為個個都似你咁廢柴啦
啱啱先話轆落山轆埋我,柒到喊得返一隻手都要死靜把口
搏唔到又講其他
問你幾時送錢比我洗呀屌你老母都嫌污糟
生左隻不孝269
喂喂喂,乜而家26先可以碌落山架咩
等睇你表演呀垃圾,又係你話轆落山車死我等緊你呀打靶仔
自己對號入座而又唔認係269?咁又係呀你呢啲生滋269出到街未又係社會垃圾周街泊46都養唔起既柒頭皮串人前照下鏡先啦生滋269
咁你幾時轆落山呀?等緊你呀垃圾
出街見吓世面先啦小朋友

大把人揸46做腳車26當second car啦

唔好比自己嘅廢同貧窮影響咗你嘅眼界
你比人飛咗? 想全世界都陪你單身?
不過你陣窮酸反社會味出撚哂黎
喂喂喂

碌落山又係你叫嘅

撞鳩你又係你叫嘅

不如你諗吓自己想點先啦
你係咪撞撚到傻鳩咗啊?好似係你話碌落山撞鳩我喎,你冇撚嘢呀柒頭而家問緊你幾時碌落山啊?想睇啊一定喺山下面等你 放心
柒頭269正淨種
係你話碌落山撞鳩我呀,死剩種
快撚啲唔好咁多廢話比個期黎先 一定等你實時直播
你夠膽揸架二六碌落嚟,我一定喺山下面等你
撞唔撞得死我就唔知啦 但我就好想睇你五馬分屍死無全屍散落一地
原來唔止係撞撚到傻鳩咗
連自己打過咩都唔撚知,正宗269成世人都柒吓柒吓
點解帶頭盔都會死
廢柴 全家撞車死撚左未
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞