彌敦道亞皆老街十字路口的士電單車相撞 造成2死3傷

673 回覆
187 Like 13 Dislike
先入為主 on9仔
要出事嘅大欖都出事啦
呢個路口可以轉左或轉右
最慘係現實好多以為自己有天份
如果唔係都唔會以為"自己小心"就可以冇事
骨折加內出血都夠死十次
你就係個個廢中
慢鏡睇返
好似啱啱衝紅燈嗰一刻
有啲火光
唔知咩事
雖然電單車
點都超速有問題㗎喇
鬼唔知阿媽係女人
但大欖少d大車 車流量又少d 條路又直d
我車程都短d
咁咪機率少d囉

同一道理 同一時間 揸46一定安全過26
坐上車係自己揀嘅,邊有得怪人

唔好攞啲鳩point出黎就以為自己看透世事啦
飛咁遠,同四五層樓跳落嚟冇分別
入面都散哂架,粉碎性骨折加臟器撕裂傷
收硬皮
土地問題, 個個都心掛住目的地個錶位/泊位. 個個諗住快一秒去搶泊位

留意下同返工時間比較, 放工係少啲意外, 因為多啲人有月租位/搵食車返公司泊過夜, 唔洗爭就唔洗左插右插
同埋睇片似係佢飛得最高 佢係撞到交通燈爛埋嗰個
而家問緊你呀
自己囉啲鳩point 出黎話人係度自打咀巴
自己話469隨時帶多幾個陪葬 269就話係自己揀坐上車邊有得怪人 你出街比269撞撚到散落一地都無得怪人呀 知唔知呀 碌柒咁
有揸開車根本就唔會同情班269
馬路上面最撚冇禮貌就係班269
用吓個腦先出聲啦,唔怪得之你做埋啲垃圾HR搵得雞碎咁多

269有幾可會撞死途人

但係469間中就一單
講得出呢句嘅一定係冇揸開車

269最多係吱出黎嚇鳩你,但係攻擊力低

泥鬼噸車呢啲高攻高防嘅先係首要提防對象,甩隻轆出黎都夠打你落山
自己都有渣46同26
自己渣26時極小心擰哂頭望哂盲點
同跟牌最多+10行
見大車盡離遠d

成日見渣住啡令果d
130+咁飛住去

真係唔驚死?

咁趕時間
係覺得好爽
定係型

一陣有咩野死9左
真係唔方唔快

我真心佩服佢地玩命

真係LMF都有唱:
玩還玩要玩得醒目D先
冇撞到恒生嗰簷篷可能會好啲
九唔搭八, 講緊道路禮儀, 話緊你班269衰格冇禮貌

你就講乜柒攻擊力
返去打機啦柒頭
你走轉屯公睇吓邊架危險啲先啦懵仔

搭吓巴士就當自己揸開車咩

揸開46從來唔會驚26,因為知佢唔會傷害到自己
講唔過人就講其他野
快啲去幫你老母執骨啦 比狗係街口咬緊啦
收撚皮啦26柒頭狗
連中見唔少你呢啲攝車269我第一時間就閘9住等佢一鳩撞埋黎重埋黎重口upup叫我賠錢又盛
最後未又係比人告老不 我都claim9左十幾廿萬每次
搵269食好過返工 最緊要炒唔死你班垃圾269就當可以你地班社會垃圾atm咁㩒話知你斷手斷腳
首期都一早返黎
靠你班269亂9咁衝
我都袋返唔少錢 多謝都黎唔切
密啲黎爽啲手工都好返?
慘得過我有人養又有269年中補貼下
係街見到你班atm我興奮都黎唔切啦
聽晚又落街搵下班傻鳩269黎玩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞