[倫敦雞胸]車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
2+1算係咁
打空炮
講簽幾多年把撚咩,講到真係會帶足咁多年咁,簽夠十年咪又係可以季尾走
呢個po 邊到見到睇好
話Enzo唔得既人有無諗過李城隊波正選十一人咩質素
白卡同Enzo加埋等於人地十一個
反而肥普除左食正季尾大部分隊跌watt先上到第六
打阿狗個場即刻見真章
佢根本唔係冠軍教頭長痛不如短痛
成季踢得最好咪就係和鏝4-4同反勝獌呢兩場
防守錯漏百出逐個爆死球同高波輸左起碼十幾球
死好命Enzo傷左俾佢扑中拉Cucu入中間
踢左成季都係靠班球員質素打天才波
咁撚好笑
真係In 左先
英超都未教過,護到級先算啦傻鳩美國佬
V狗反杯?
老老實實
李城呢個班底
要去到尾二先奪冠
啲風都係賭波佬吹
外國好多人賭下個邊個教
反條春咩 條tweet咁耐之前
而家agree contract term喇
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Chelsea are set to agree on contract for Enzo Maresca as new head coach! 🤝🏻

Maresca has already said 𝐲𝐞𝐬 to Chelsea project, two year deal plus option for further season or three year deal is the final detail being clarified — done soon 🇮🇹

Enzo wants the job, Chelsea want Maresca so it’s just time to agree on compensation fee for Leicester City.

Negotiations will start already today as Chelsea want Maresca to be their new head coach by this week.

done deal
李城隊波係英冠咩質素 佢升班係正常
唔護級唔留下半板再講
李城正選咪奪冠質素
牠copy老鼠但係錯context。
光頭佬冇個好人。
好似唔知幾多高分優勢都差啲收皮
貝狗算唔算光頭?
本身拉開左好多 跟住係咁輸
果排又傳佢地要扣分 跟住D人話佢地唔想升班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞