[倫敦雞胸]車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
點會唔關佢事,試下搵哥狗教呢幾件一定踢得好過而家 不過邊有1線領隊肯黎呢隊軌
美國狗就絕對要落地獄架啦,歐洲冠軍變玩project,等佢哋睇人攞多幾個盃,自己就雞胸,睇吓會唔會醒
我意思係乜柒都賴落去教練問題就好柒
完全無視球員表現有幾差
就算去到前四 都會話點解入唔到決賽 點解決賽會輸
揸住成班u21想個教練點 老實講 有nkk半季已經前四
肥普令我記憶最深刻係作客錫菲聯,90+2左右,對手死球前,換入碧雪同卡式帶,見證3分變1分
點解冇人恥笑車狗雞胸
睇嚟個個都who fuckin’ care車狗
干地同個痴線佬班主
和平相處到半季當佢贏
呢班兵
我真係唔覺得哥狗教好得幾多
至少普狗用好火腿
如果摩佬回歸
佢帶隊踢歐協聯
新舊球后各整一粒送俾我哋個新教練
https://x.com/cfcdigest/status/1794398560949059674?s=46&t=cW_LcCwn_26DlFCcBPu1xQ
唐記包點真係好撚無恥 仲敢扮巴哥慶祝
巴哥係Mr. Final 條撚樣影都唔見
垃圾鏝唔想贏就俾車入決賽啦屌
軌啲Facebook Instagram 係咪仲未講會打歐協聯
Championship this season:

Average Possession:
- Southampton 66%
- Leicester 62%
- Leeds 58.4%
- Hull 55.6%

xG:
- Leicester 85.8
- Southampton 81
- Leeds 80.1
- Ipswich 75.1

Goals scored:
- Ipswich 92
- Leicester 89
- Southampton 87
- Leeds 81

Big chances created:
- Leicester 142
- Southampton 130
- Leeds 119
- Ipswich 112

Big chances missed:
- Leicester 81
- Southampton 72
- Middlesbrough 70
- Leeds 69
上年排12 中遊冇冠好正常姐
成日用哥狗比冇意思
就算佢教到又點
成個球壇得一個
你又請唔撚到佢
普狗又上年前6都冇加埋成班傷兵算係咁
俾機會教練練兵
oh oh oh oh oh~
oh oh oh oh oh oh!
next topic please
lkk 加錢換osim
鏝狗 懷疑特登
勁撚風騷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞