[倫敦雞胸]車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
"I would like in my career to compete to win the Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Champions League but there isn't a time when you have to go and compete, or to wait some more time."

教緊白禮頓同你講想贏杯你都屌佢on9啦

好心唔好拎一個訪問黎去攻擊一個人

你好撚on9 , 屌你老母
唔知點解最尾嗰句好有喜感
RDZ啦唔好搞咁多 都係叫沙比蛇姐
好撚好笑
訪問就唔當
平時ig twitter放啲第三身垃圾story你就信到十足十
你食撚屎,干地咁撚鳩屎黎到車路士既期望都係fight until the end , 係得肥普同摩佬杜曹3條撚樣夠膽講係黎贏冠軍

但肥曹就含左撚!

教白禮頓依支selling club 話要捧杯係on9

係英超踢到進攻足球之餘拎到歐洲賽已經好勁。要反既佢講乜你都可以反,好心你咪撚咁on9 jer 人訪問啦柒頭

你話佢成績唔好,我唔會駁你,因為人人期望唔同

但jer 訪問真係好撚on9

快撚d襯地林啦屌你老母,捧得咁唔開心點解唔轉會?
呢D垃圾page仲未撚執柒?
車迷Z , 依條垃圾

全部都係低賤派含人地條撚成班寫手圍爐取暖既含家剷

出到黎現實個個甩皮甩骨,一係肥到成隻豬咁一係排骨仔唔知以為佢係老同

基本上車迷肯出樣係得Benson 係charm
佢同Sudakov 贖罪卷x2
西女人marina渡完假未
6月都就到仲未簽到人
心口sponsor又未有
係咪真係唔識multi tasking?
閪女人尸位素餐,前四咁簡單求其搵件阿豬阿狗揸旗都實有,只要我地有個正常sporting director 仲已經衝緊英超歐聯
呢個好似benson個fd黎嫁喎
真係
俾個稍為識波嘅男人去揸旗
根本就唔會出現簽人dealine fighter、panic buy、慢手慢腳簽人、攤慢板俾人抬價、免簽廢柴然後彈鐘踢u21、續約外借大軍、冇挽留當打球員、洗大錢得個吉、隔幾年要踢歐霸、爭唔到前四盃賽又輸曬、靠前朝r獎金、傳一舊屎然後放風更多屎等你覺得第一舊屎係香、定時定候換走/激走主帥之類嘅問題

油王冇心機搞波
一齊做節目嗰個
會員franklaxxxxxxx 人都走左喇
我上車區得幾個月資歷
有冇可能當時唔只佢一個屌?
條友把聲勁似藍仔頭
同意
可能佢想係體野R撈
專登講野擦高山鞋
最後好似雲迪碧克咁total loss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞