華盛頓郵報:烏機密評估俄羅斯干擾西方武器使其準確率下降,Excalibur只剩不到10%命中率因而被棄

69 回覆
19 Like 24 Dislike
連登話俄羅斯無錢無糧要用老古董同鐵鏟打仗,烏克蘭有北約先進軍備瞓係度都打得贏,你唱衰烏克蘭係5毛定PR定蛾孝子
問題係而家驚變鐵棺材

真係咁有效一早上咗戰場
地勤/後勤基建唔洗時間?
要好幾個基地定時轉移
又要搵位儲JP5
高精準係用黎攻其不備
好似美國用斬首飛彈殺伊朗高層
如果要拎黎攻堅要好多方面配合
起碼要有制空權先
要做到咁既程度得美國佬先可以
其他國家只會東施效顰
最先進枝極音速匕首都俾人攔晒
俄佬武器得到驗證係垃圾
咁唔使個個整核彈啦
干擾咪得
信果個都傻
二戰係美國佬落場先開始推得快

44年6月6 D day
45年5月8 就投降
鬼佬太耐冇對過on par
電子戰系統
埋身肉搏始終都係量鬥量
講真睇得愈多所謂二戰德國武器勁好多跟本係盟軍車大炮
哇佢地咁(勁)都抽贏佢呀

實質係老希係咁迫使啲技術員整埋啲試驗性既beta product推上戰場

V2 rocket係勁呀 44年整到ICBM咁既野
但價錢呢?

豹式同虎二壞車多過乜
Me262 打果陣就威成條街 起飛降落就仆哂街

哂勁多無謂錢整埋啲獅式鼠式戰車
有咁重得咁重 有咁大得咁大
完全係on9
都唔夠架又平又勁既StuGIII黎
果班痴線佬如果見到戰後既Leopard I 同 II 肯定激死

相比英美實用度同reliability重視先覺得佢啲野好似又薯又廢
英國既Comet Tank點會輸蝕比Panther?
Spitfire戰機剩改設計由mark 1 去到mark 25 橫跨5年二戰都仲係top既戰機
轟炸機剩係波音都屌打哂Me Fw 寶馬佢地
點會咁快

F-16 訓練最快無一年都要兩年
其實都係鬥後勤資源, 你有破解法, 依家料到西方國家研究再反制囉, 睇邊個資源唔夠頂唔住先
其實英美最勁嘅係情報戰
英國流星戰機同me262差唔多同期

M4遇到虎豹難搞
係因為美國坦克設計方向係步兵支援
而且M4有垂直穩定,由停車到開到第一炮快過虎豹好多

二戰德國科技領先係myth嚟
咁汪總裁大東亞戰爭同大日本帝國談判地臭晒蚑那賤蛆又認為=漢奸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞