Whatsapp有冇得禁止人哋錄音比我

214 回覆
2463 Like 15 Dislike
✊🏻🤛🏻👎🤟🏻👆🏻🫰🏻🫰🏻👏🏻🤜🤏🏻
我覺得voice typing 最大好處係可以睇下自己究竟講左乜鬼野。睇下駛唔駛修改下先

好似我老婆咁,成鬼日voice message,然後send 完又由頭聽多次自己講左乜,冇乜為
學返佢,揀D背景聲大既地方等佢感受下
根本上錄音係浪費時間
雙方都要用時間去錄同聽錄音
正如都唔明依家D人做reviee乜都要出片
明明幾張圖,幾個表,少少文字已經可以清晰交代晒
本身3分鐘完成到嘅事,片要搞成10分鐘
佢盲最多我錄音
但我聾佢就一定唔可以錄音
你有冇同佢講? 點解佢咁鍾意用錄音?
刪whatsapp apps, 客投訴你唔覆,你叫佢寄信/電郵比你
為人工為錢
我會跪
打工仔嘅老豆老母都俾人屌過
有乜計
咁一開始應該係乜都唔包的

時間教曉乜嘢應該包乜嘢唔應該包
你果d 錄音未算好
班仆街客放個屁都要打比我
佢係客定你係客?
既然佢係客得嚟仲咁直接同你講打字麻煩,就緊係要麻煩你架啦
講野以前目的係提供多文字幾倍既資訊
有時聽到人哋咁答會估到下人哋未必真係覺得咁ok
有啲唔識用錄音又夾硬要錄, 答成半分鐘先聽到第一個字, 但最後一個字都未講完就鬆手sd咗, 好ar變好a就完咗嗰啲先死
出咩新系統CPU GPU
明明一個表講得晒

唔知點解要i3 i5 i7 i9講一次幾多hz幾多core

明明一個表睇完,最多咪compare下上一兩代

佢D片係有個表,但得最後2秒,其他全部鳩up殺時間
客點都錄音俾你
就以為佢聽錄音都OK,
當你調返轉頭錄音俾佢
佢同你講唔方便聽,send文字俾佢
呢一類傻閪,唔識打字,一係就勁後生一係就廢老,唔好就佢地,迫佢地打字就岩晒
成日好驚屋企人入咗醫院打嚟雖然次次聽次次都係詐騙/借錢/珠海睇樓
將佢個錄音rephase一次問佢啱唔啱
佢文字覆咗確認你先做囉
返工都係做狗㗎啦
其實有語音輸入之後,Voice mail應該禁止
照你嘅講法係幫老母沐浴更衣請埋個客上床wo
每講一個鐘 重覆聽一次 再接收
加埋無左3個鐘 加速都快唔到幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞