Whatsapp有冇得禁止人哋錄音比我

214 回覆
2463 Like 15 Dislike
屌你老尾,個客乜重要資訊都係錄音講,我有時係環境嘈又聽唔清,仆佢個街有時佢搭緊地鐵錄音,剩係聽到嘟嘟嘟嘟
有時係好靜嘅office只係想搵文字對話記錄咁我就可以攞啲資料做report,見到一大堆都係錄音即刻唔撚想做
同咗佢講,你盡可能打字,我唔係咁方便聽錄音,同埋容易有誤會,佢答我因為打字好麻煩呀嘛
屌你老母宜家你麻煩到我
封鎖
直接同佢講你係聾,再send錄音就告鳩佢歧視
你都識講個客啦,姐係份糧包埋
如果wtsapp可以俾我哋選擇將段錄音轉成文字,咁個世界都會少一啲戾氣
我明,好憎d人答"ok呀,好呀"
咁撚樣都一條錄音,佢老味文盲咁
打字真係咁難咩?
其實香港人點知份糧包左乜又唔包D乜?

我知唔包生仔的
教佢用語音輸入
姐你老母臭閪。即係就即係,姐乜撚嘢係?打字都有懶音你唔死撚咗去?
我相信會段文字會變成 “早晨呀,今日想講下關於個樣嘢...請勿靠近車門”
咁樣未到最討厭
係 "errrr....................(5秒),好呀“
最撚憎人錄音 最要一兩秒都錄 跟住又分開幾句 勁撚自私
不如禁咗通話先
On9竟然冇得撳
最憎啲撚屌同事同詐騙係咁打嚟
早幾個月連登有人寫咗個AI
可以直接將錄音轉文字
不過而家要收錢
摟屌
佢話佢係盲咁點算
無聊野先錄音
重要野打出黎啦
幾日之後又要摷返出嚟我都好憎
送資料比個底花曬嘅人,仲要送埋錢?
你真係小朋友嚟
tg好似有
就係咁樣好容易miss咗啲嘢到時出錯入我數
有乜關係?佢盲都用到whatsapp證明佢本身有足夠能力/輔助去應付睇唔到嘅嘢,再者咁同佢用唔用語音完全無關係, 佢用得語音即係可以用語音輸入法
錄音1:我想呢度咁樣整...(40秒都講緊detail內容)
錄音2:呀 咁樣都係唔好
錄音3:er...........我哋再度度先,有消息再通知你
屌你老尾花咗我成分鐘原來都係得個吉
我都唔明今時今日有voice typing 點解重會有人錄音

就算英文,我講到勁核突,要改正都慳好多時間。

廣東話基本上有九成以上準確度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞