武漢新教師學習團最新消息

215 回覆
339 Like 12 Dislike
怪就怪施sir叫雞比人捉到囉咁大單野教育局都要有個交待, 唔可以再發生同類事件
而家唔係求其打份工
係教師呀,學人講工作時間
反駁隊訓醒,有指示喎
其實冇計, 教育局都要做返啲野保障自己, 唔可以再比同樣事件發生怪就怪施sir叫雞比人捉到一個累全家咪依啲

條rule係唔公道架啦, 又可以點你跟得團就要守規距
通宵守大堂?
教畜局做法要求團友十點半前返房,從而暗示當地有危險,從而令公眾產生不安,乜公職部門可以咁嘅咩
截糊
屌私人公司無問題
但屌政府唔驚犯國安咩
中學生咁
如花嘅就放行
邊度有屈,施sir無講過自己無叫雞。
如果唔係施sir出事,教育局使做呢啲小學雞嘢?不如問下施sir過唔過意得去先啦,累教育局人員朝早直踩去到10點半呀。
六點散場,2230 要返酒店,都成4個半鐘做到好多野,公費團有啲限制好正常。
澄清咗啲咩,你不如睇真啲
你唔好會員加密啦,而家公開辯論,以事論事
學校係未出報告同處理手法,係得個女同事衝出嚟指責晒討論既人同教育局。
如果嗰啲「全體支持」係建基於阿sir無全盤托出咁點算?因為阿sir而全校陪葬?
為左校譽呃埋學生保條雞蟲
比公安拘留的人冇一個係可憐嘅
連登班社會垃圾雙重標準係咁
之前就幫口話ocamp條仔被屈但開哂名
轉頭就欺凌呢個無罪嘅教師
佢唔係澄清咗冇犯事咩?
佢咁樣比公安拉法 有問題係公安 唔係佢喎
教育局依家咁樣搞宵禁
根本係連坐式blame the victim
好痴線
其實唔好覆佢喇,睇佢講野應該都未成年同分析唔到件事。
施蛇犯事而家要學校同教育局共同執屎,作為冇利益關係既群體更加冇必要企出嚟支持,而家輿論咁熱烈,咁多人關注,施蛇整出嚟既關公炸彈好難拆
真呀,從來學校都冇否認過佢係足浴店係淨按摩,淨係話佢冇斷正叫雞要坐十四日之嘛,單身男人深夜獨自出街按摩,有冇打飛機大家心照啦
佢邊有澄清過自己無犯事,你睇學校通告、阿sir自己段WhatsApp cap圖同阿實名Miss自己段「聲明」,都係無交代到阿sir發生咗咩事。

好明顯係阿sir自己講緊大話 / 講啲唔講啲,令到校長同埋同事信佢無犯事,欺騙感情。依家玩大咗,拖晒全校落船,情感勒索。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞