同樣係亞洲人, 日本人面部特徵好奇怪有一種講唔出既感覺?

283 回覆
27 Like 176 Dislike

日系髮型好高辨識度
傻閪 東南亞人基因先靚 菲律賓人成日贏國際性選美
有機會因為日本毒撚唔出街
咁我屌你老母做雞俾人中出生咗你
都係純鳩噏咋
覆人po都唔撚識
二阪坊IU
點都好國韓國,經過小學生全部都係塊面平
你睇佢ig
子璇
唉 呢度咁多無腦傻鳩真係好花時間覆
你知唔知菲律賓有好大嘅beauty pageant 產業啊?https://www.rappler.com/newsbreak/in-depth/190522-filipinos-beauty-pageants-series-part-1/

唔覆喇
The Spanish Philippines began with the Pacific expansion of New Spain and the arrival of Miguel López de Legazpi's expedition on February 13, 1565, from Mexico. He established the first permanent settlement in Cebu.[22]

The Philippines was ruled under the Mexico-based Viceroyalty of New Spain. After this, the colony was directly governed by Spain.

Spanish rule ended in 1898 with Spain's defeat in the Spanish–American War. The U.S. promised independence in the Jones Act.[23] The Philippine Commonwealth was established in 1935, as a 10-year interim step prior to full independence.
我哋對靚定義受白鬼影響/標準
咁比味咪覺得亞洲人唔靚
容易鞋秋啲?
On9
港男先高佢地小小
其實依家分子生物學好先進
我信學者基因分析好過信連登專家
其實只係化妝咋
d架妹細細個就識化妝
大個左個個都好濃妝
你咪感得精緻d
好多人唔知 2戰個陣日本政府推(呃)左好多女人去做雞比美軍屌
除左防止美軍去周圍強姦良家婦女 有傳言話係政府想特登打種
呢段歷史唔係咁光彩 好多人唔想提起
有d後代打死唔認有外國血統 話自己係純正日本人 只係繩文人 廢事比人歧視恰死

特殊慰安設施協會
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/%E7%89%B9%E6%AE%8A%E6%85%B0%E5%AE%89%E8%AE%BE%E6%96%BD%E5%8D%8F%E4%BC%9A
化妝 打扮有氣質
但其實日本妹個樣係唔靚
大陸人 香港人重多靚女
日本人係亞洲人裡面嘅鼻型普遍靚
鼻高挺直。鼻翼尖同窄,豬膽鼻較小
鼻窿好多都向下,直面唔會見到/見到好少
Dna 顯示係近蒙古果邊
有啲大陸人樣都似日本人
日本接近冇TB
徐福個故事係假
你先入為主左
日本妹樣唔靚
但有氣質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞